R3 1300X ve RX 570 FPS Sorunu

Daha fazla  
YouTube'da izlediğim test videolarının altında kalan bir FPS değeri alıyorum. Genel olarak misal Technopat kanalındaki testte 1080p her şey ultra ayarlar da CS:GO'da aldıkları FPS benim tüm ayarları kısıp sadece keskinlik yumuşatma ve doku filtresini maksimuma çekip 1024x768 (tercih) aldığım FPS'den fazla.

başka oyunlarda yediğim drop vs de cabası. CS:GO'u örnek olarak verdim genel olarak böyle bir sorunum var ve sebebini anlamış değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem:

Ryzen 3 1300X CPU
Crucial 8GB 2400MHz (OC İle 2933 MHz) bellek
Sapphire Pulse RX 570 4GB
Adata SU650

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Afterburner ile ekran görüntüsü alıp değerleri paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Çözünürlükten dolayı darboğaz olma şansı da var.

Aynı durumu ben de yaşıyorum RX 570'im var R5 2500X ile kullanıyorum internette benchmarklara baktığımda ortalama benden 10 20 fps daha fazla alıyorlar, CSGO'da ise ortalama 150 ila 450 arası fps alıyorum 5:3 çözünürlükte oynuyorum RX 570 3 sene geçti çıkalı bence artık gücünü yitirmeye başladığını düşünüyorum, zamanında CS:GO'da 300'ün altını görmezdim artık görmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…