R3 2200 ve RX570 Oyunlarda ani takılma

İşlemcim; Ryzen3 2200, ekran kartım; RX570, anakartım; MSI A320M ve 8 GB RAM'im var. 2019 Mayıs ayının başında bu parçaları alarak bir PC topladım. Bu zamana kadar cok güzel bir şekilde gidiyordum. Fortnite PUBG ve CS:GO gibi oyunlarda yüksek ayarlarda iyi bir performans alıyordum ancak bugün Fortnite'ye bir güncelleme gelene kadar. Bu güncellemeyi yaptım her zaman olan rutin bir güncelleme, oyuna cok sık güncelleme gelir. Neyse bu güncellemeyi yaptım sonra girdim oyuna baktım sürekli olarak takılmalar başladı. İlk önce oyuna yeni güncelleme geldi diye oldu sandım, sonra diğer oyunlarda da oldu aynı sey. FPS düşmesi yiyorum, sürekli FPS düşüyor. Sebebini ve çözümünü bilen var mı?

Dar boğaz yaşıyorsun hocam.
Güncelleme aldıkça oyunlar daha da fazla takılmaya başlayacaktır.
İşlemci değiştirir isen problem kalkar ortadan.

O sistemde darboğaz olması çok normal de bu zamana kadar niye takılma olmuyordu onu anlamadım ben

Bellek tek 8 GB kullanıyorsanız aynısından bir tane daha alıp çift bellek yapmanız çok çok iyi olur. Bu zamana kadar sorunsuz kullanmışsınız. Son zamanlarda bir AMD sürücü güncellemesi yaptınız mı? Belki onunla ilgili olabilir. Yaptıysanız bir önceki sürüme dönmek belki yardımcı olabilir.

8gb ram ise drop yemeniz normal
Darboğaz yaşadığınızı sanmıyorum.
Onun dışında fortnite a gelen güncelleme yüzünden olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…