R3 2200G 1050Ti oyun oynarken çok ısınıyor

BenNoobum

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyun oynarken PC çok ısınıyor. Arkadaşımın PC'si benden kötü, onda ısınma yok.

PC özellikleri:
AMD Ryzen 3 2200G with Radeon Vega Graphics 3.50 GHz.
1050 Ti ve 8 GB RAM var.

Kasma genellikle CS:GO, Valorant gibi oyunlarda oluyor. CS:GO'da 300-240 FPS arasında alıyorum. Kasaya elimi koyuyorum, ateş gibi. Nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklığı elinle ölçemezsin.
MSI afterbunner vb. yazılımları indir. Oyun içi sıcaklık değerlerini görebilirsin.
Normal ise sorun yoktur.

Öncelikle bir fotoğraf ile cihazın ısı değerlerini paylaşabilir misiniz? İşlemcinin kendi uygulaması veya MSI Afterburner üzerinden bakabilirsiniz. Ayrıca cihaz masaüstü mü, dizüstü mü?

Grafik entegresini kapa.

Eğer ısı değerlerinizi atabilirseniz cihaza undervolt(overclock işleminin tam tersi) yapılabilecek mi ona bakmak isterim. Undervolt işlemi 10 derece kadar bir ısı düşüşü sağlayabilir.

Arkadaşlar oyun oynarken PC çok ısınıyor. Arkadaşımın PC'si benden kötü, onda ısınma yok.

Arkadaşının bilgisayarı kötü diye daha az ısınacak diye bir şey yok.

Kasaya elimi koyuyorum, ateş gibi.

Sıcaklık el ile ölçülmez çeşitli programlar aracılığıyla ile ölçülür. El ile ölçtükten sonrada çok ısınıyor diye cümle kurmanız mantıklı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…