R3 2200G açılış ekranında mavi ekran

İşletim sistemi
Windows 10

zSensei

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı açılıyor, açıldıktan 20-30 saniye sonra donuyor, öyle kalıyor ve hiçbir yere basılmıyor. Sonra yine bir 30 saniye sonra mavi ekran geliyor ve monitörün ilk açılış ekranı geliyor logonun olduğu yer ama öyle kalıyor.

Altta Del: BIOS gibi şeyler yazıyor ama hiçbiri açılmıyor ve monitör öyle kalıyor. Her açtığımda bu oluyor.

Sistem:
  • R3 2200G.
  • 2x8 RAM.
  • A320M Pro
  • 550W PSU.

Sistem yaklaşık 4 aylık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açık kaldığı 30 saniye içerisinde minidump dosyalarınızı flash belleğe atmaya çalışın. Sonrasında ise OTG kablo ile flash belleği telefona takıp dosyayı bizimle paylaşın. İkinci bir bilgisayar varsa çok daha kolay olur.

Tahmini olarak sorun belleklerde veya sürücülerdedir.
Minidump dosyası paylaşamayacaksanız format deneyebilirsiniz. Başta HDD, SSD ve RAM olmak üzere bilgisayar parçalarınızda sorun yoksa format ile sorunu çözebilirsiniz.

Dump dosyalarınız olmadan tahminden öte bir şey diyemeyiz.

Açık kaldığı 30 saniye içerisinde minidump dosyalarınızı flash belleğe atmaya çalışın. Sonrasında ise OTG kablo ile flash belleği telefona takıp dosyayı bizimle paylaşın. İkinci bir bilgisayar varsa çok daha kolay olur.

Tahmini olarak sorun belleklerde veya sürücülerdedir.
Minidump dosyası paylaşamayacaksanız format deneyebilirsiniz. Başta HDD, SSD ve RAM olmak üzere bilgisayar parçalarınızda sorun yoksa format ile sorunu çözebilirsiniz.

Dump dosyalarınız olmadan tahminden öte bir şey diyemeyiz.

Sorunu çözdüm, Windows bellek tanılama yaptım düzeldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı