R3 2200G anakart ve kasa önerisi

cagangnd

Centipat
Ryzen 3 2200G almayı düşünüyorum. Anakart önerirseniz sevinirim, max bütçe 450 TL. Bir de ekran kartı RX560 almayı düşünüyorum sizce bu kasa uygun mudur?
Bir de alacağım PSU kaç W olsa iyi olur?

RX560'a 800-1000 TL para vermek yerine bu paraya RX570 alın. 2 kat performans farkı var.
Anakart olarak B450 alın: Asrock B450M-HDV R4.0 Socket AM4, DDR4 3200MHz+ (OC), Ultra M.2, USB 3.1 Gen1, HDMI, DVI, VGA mATX Anakart (ASRB450M-HDVR4) - Anakart - Bilgisayar Bileşenleri
Kasayı da onu almayın, iyi değil: Zalman N3 Beyaz LED Fan Çelik Mesh Panel USB 3.0 Pencereli Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com bunu tercih edebilirsiniz.
PSU ise 500-600W 80+ sertifikalı PSU'lara yönelin.

Alınacak ürünleri ve bunlar için ayırdığınız toplam bütçeyi yazarsanız yanlış anlaşılmalara karşı önlem almış olursunuz.
Şu ana kadar anladıklarımız işlemci, anakart, ekran kartı ve kasa alacağınız peki diğer donanımların elinizde olduğu anlamına mı geliyor bu.
Birde moderatörler başlıklara müdahale etmese de zaten karışmaya müsait konular iyice çorba olmasa.
Başlık, 2200G işlemcime uygun anakart ve kasa arıyorum diye bağırıyor, başlık sahibi 3-4 donanım soruyor fakat asıl anlatılmak istenen sanıyorum ben sistem topluyorum ve yardıma ihtiyacım var.

Ryzen 3 2200G almayı düşünüyorum. Anakart önerirseniz sevinirim, max bütçe 450 TL. Bir de ekran kartı RX560 almayı düşünüyorum sizce bu kasa uygun mudur?
Bir de alacağım PSU kaç W olsa iyi olur?
Kasa konusunda birşey diyemeyeceğim lakin arkadaşın da dediği gibi 560 alınası bir kart değil 570 ler şuan çok uygun kesinlikle biraz daha bütçeyi zorlayıp 570 alınmalı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı