R3 2200G APU Hazır Sistem Alınır mı?

Yer
İsimsiz Şehir
Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla tek slot RAM var, tek kanal RAM APU'larda performansı doğrudan yarı yarıya etkiler. RAM frekansı büyük ihtimalle çok düşüktür, bu da APU sistemlerde performansı doğrudan etkiler. İçinde PSU değil C4 vardır büyük ihtimalle. Ayrıca SSD yok.

Sonuç: Bence alınmaz.

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla tek slot RAM var, tek kanal RAM APU'lar da performansı doğrudan yarı yarıya etkiler. RAM frekansı büyük ihtimalle çok düşüktür, bu da APU sistemlerde performansı doğrudan etkiler. Ayrıca içinde PSU değil C4 vardır büyük ihtimalle. SSD yok.

Sonuç: Bence alınmaz.
Ramlar 2400Mhz 2 Slot Ram girişi fakat 1 tane ram kullanılıyor ve ayrıca 2000TL sıfır SSD'li pc var mı? Ve ayrıca C4 nedir ?

1 tane RAM kullanması demek tek kanal RAM var demek. Bu da performans yarı yarıya düşer demek. 500 GB HDD yerine 30-50 TL daha eklenip 240 GB SSD almak daha mantıklı olur. C4, bir tür plastik patlayıcıdır. Aşırı dandik ve patlamaya meyilli güç kaynaklarını belirtmek için kullanılır genellikle.

1 tane RAM kullanması demek tek kanal RAM var demek. Bu da performans yarı yarıya düşer demek. 500 GB HDD yerine 30-50 TL daha eklenip 240 GB SSD almak daha mantıklı olur. C4, bir tür plastik patlayıcıdır. Aşırı dandik ve patlamaya meyilli güç kaynaklarını belirtmek için kullanılır genellikle.
Ben C4'ü PSU türü sandım normal C4'ü biliyorum fakat 2. El sisteme güvenilir mi ?

Ve ayrıca C4 nedir ?
Everest, Frisby veya Geympavır gibi markaların PSU modelleri.

EverestNuclearBombsm.jpg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı