R3 2200G APU sistem DVI ile 60Hz

Azeroth0fc

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar, ben sistem değiştirdim. Şu anda elimde Ryzen 3 2200 16 GB RAM APU bir sistem var DVI-D ile monitörümü bağladım fakat 60Hz kadar destekleniyor, yani oyun da falan değil de masaüstünde 144 alabilsem çok daha iyi olabilir. Driver güncelliyorum şu an BIOS'dan falan yapmam gereken bir şey var mı? Bir de işlemcinin hızı 2,4 lere kadar düşüyor kullanmadığım zaman. Normal midir? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhabalar, ben sistem değiştirdim. Şu anda elimde Ryzen 3 2200 16 GB RAM APU bir sistem var DVI-D ile monitörümü bağladım fakat 60Hz kadar destekleniyor, yani oyun da falan değil de masaüstünde 144 alabilsem çok daha iyi olabilir. Driver güncelliyorum şu an BIOS'dan falan yapmam gereken bir şey var mı? Bir de işlemcinin hızı 2,4 lere kadar düşüyor kullanmadığım zaman. Normal midir? Teşekkür ederim.

İşlemcinin düşmesi normal. Monitörünüz 144 Hz mi? Eğer monitör 60 Hz ise 144 Hz alamazsınız.

İşlemcinin düşmesi normal. Monitörünüz 144 Hz mi? Eğer monitör 60 Hz ise 144 Hz alamazsınız.
Monitörüm zowie benq xl2411 144hz 1 ms monitör ekran kartına bağlı iken alabiliyordum şuan 64 hz görünüyor aygıt yöneticisinde monitörün adı yazıyordu o da görünmüyor şuan da

Dosya Ekleri

• e.qe..PNG
    e.qe..PNG
    52,5 KB · Görüntüleme: 42
Bknz;Görüntü ayarlarından 144hz ye çekmeyi unutan arkadaş
😂şaka bir yana hocam monitor modlarindan bi kontrol edin hertzinizi (görüntü ayarlarından monitorunuzun ustune sag tiklayip biseye basinca cikiyodu sanirim cok net hatirlamıyorum)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı