R3 2200G APU sisteme GPU vs monitör

hocam bende tek kanal 8 gb ram var bi 8 gb ram daha alıp çift kanal + 8 gb güzel bir fps artışı olur aynı zamanda 144 hz alsam uygun mudur? bütçe kısıtlı

Hocam bende tek kanal 8 GB RAM var bir 8 GB RAM daha alıp çift kanal + 8 GB güzel bir FPS artışı olur aynı zamanda 144 Hz alsam uygun mudur? Bütçe kısıtlı.

Bütçeniz ekran kartı alamayacak kadar kısıtlıysa dediğiniz şeyleri yapabilirsiniz.

Ortalama kaç FPS artar bilginiz var mı tahminen ona göre alayım.

16 GB RAM, Ryzen 3 2200G'ye problem çıkartmaz değil mi?

Hocam anakart modeliniz nedir? Ona göre yorum yapabilirim uyumlu veya olumsuz olduğuna dair. Bu arada tahminen 5 FPS civarı artar ama geleceğe dönük olur.

O sisteme aynı RAM'den bir tane daha al. Yanına da 144Hz 1ms IPS monitör al. E-spor oyunları oynuyorsan yoluna devam et. İlk önceliğin RAM olsun. İlla ekran kartı alacağım diyorsan da GTX 1650 ya da RX 570 alabilirsin, daha iyi kartları o işlemci beslemekte sorun çıkaracaktır.

Hocam anakart modeliniz nedir? Ona göre yorum yapabilirim uyumlu veya olumsuz olduğuna dair. Bu arada tahminen 5 FPS civarı artar ama geleceğe dönük olur.
hocam sistem bu Teknobiyotik A1 AMD Ryzen 3 2200G 3.5GHz, 8GB DDR4 Ram, 240GB SSD Oyun Bilgisayarı | Teknobiyotik 2 yıl önce 1800 tl ye aldım 8 gb tek kanal ram var çift kanal yapıp 16 gb ram ile 144 hz almayı düşünüyorum şu an ki sistemle fps- espor 120 fps alıyorum aklımdaki sistemi kullanırsam kaç fps alırım ortalama
ekran kartı almayı düşünmüyorum bütçem o kadar yok

ortalama kaç fps artar bilginiz var mı tahminen ona göre alayım

16 gb ram, ryzen 3 2200g ye problem çıkartmaz değil mi
8 GB ram eklemeniz (birebir aynısını alın)durumunda valorant ve cs.go'da FPS artışı fazlasıyla olacaktır. 20-25 FPS civarında artabilir. Ama ağır grafik gerektiren oyunlarda veya ekran kartı bazlı oyunlarda 5-10 FPS oynayacaktır.

Valorant gibi oyunlar da yüksek ayarlarda bile ortalama 65 FPS alırsınız. Düşüğünü hesaplayabilirsiniz.

peki önerebileceğiniz 144 hz monitör var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…