R3 2200G bilgisayar ısınıyor mu?

Bulut Akbulut

Hectopat
Merhabalar bundan yaklaşık 1 sene önce 1050 Gaming X ve Ryzen 3 2200G işlemcili bir bilgisayarı makul bir fiyata almıştım sabah kasanın içini açtım bir temizlemeye çalıştım üfledim fön makinesinin soğuk tarafıyla temizledim derken taktım ve ısıyı merak ettiğim için bir test yapmak istedim yaptım ve bu sonuçları aldım sizce bu sonuçlar iyi midir? Kasam biraz kötü yaklaşık 1 2 ay sonra macununu değiştireceğim işlemcimin. Videoda aşağıda video biraz donuyor video büyük boyutlu olmasın diye 30 FPS renderladım 60 FPS'e çevirmedim yorumlarınızı bekliyorum .

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GPU sıcaklığı normal. CPU değerleri nasıl?

Ona nasıl bakacağım?

Afterburner bu işlemcinin CPU sıcaklığını göstermiyor. Aida ya da Ryzen Master'den bakman lazım.

Ona da bakıp bu konunun altına bakacağım nasıl yapacağım hakkında bir bilgi var mı?

GPU iyi güzel ama işlemci durumları nasıl? R3 serisi zaten ısınan bir seri değil.

GPU'nun çok ısındığını göremedim zaten hocam işlemciyi bilmiyorum.

hemen işlemci sıcaklığım ile alakalı bir fotoğraf atacağım bekleyin.

Ben de CPU 1 2 3 ve 4 var temperature yok hocam
Afterburner bu işlemcinin CPU sıcaklığını göstermiyor. Aida ya da Ryzen Master'den bakman lazım.

Hocam nereden indirebilirim Aida'yı ve nasıl kullanacağım işlemci sıcaklığını oyun içi gösterme vs?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…