Çözüldü R3 2200G GTA 5'te texture sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ryden07

Hectopat
Merhaba arkadaşlar benim her GTA 5 açtığımda texture sorunu oluyor yardım ederseniz sevinirim.
PC sistemim;
R3 2200G.
MSI A320M Pro-M. 2 V2.
8 GB 2666MHz RAM.
APU kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• uploda.jpg
    223 KB · Görüntüleme: 81
Çözüm
Oyun HDD'de kurulu ve darboğazlık bir şey olacağını sanmıyorum bana kalırsa GPU hızı düşük olduğu için yapıyor. Bu sorunu şöyle çözdüm oyun açıkken görev yöneticisinden ayrıntılar sekmesine ve oradanda gtav.exe ve playgta yazan iki uygulamayı öncelik yüksek atadım düzeldi.
Ayrıca oyunu V-Sync half alırsam 30 FPS alacağım off yaptığımda normal ayarlarda 30-45 FPS arası alıyorum.
Normal ayarlarda zaten yakında ya RX570 ya da GTX1650 lacağım düzelir mi peki?

Afterburner ile CPU kullanımı veya sıcaklığı ile alakalı fotoğraflar atınız. Sorun büyük ihtimalle işlemci darboğazında oyunu grafik ayarlarından VSYNC-HALF yapmanızı öneririm.

Oyun HDD'de kurulu ve darboğazlık bir şey olacağını sanmıyorum bana kalırsa GPU hızı düşük olduğu için yapıyor. Bu sorunu şöyle çözdüm oyun açıkken görev yöneticisinden ayrıntılar sekmesine ve oradanda gtav.exe ve playgta yazan iki uygulamayı öncelik yüksek atadım düzeldi.
Ayrıca oyunu V-Sync half alırsam 30 FPS alacağım off yaptığımda normal ayarlarda 30-45 FPS arası alıyorum.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…