Çözüldü R3 2200G GTA 5'te texture sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ryden07

Hectopat
Merhaba arkadaşlar benim her GTA 5 açtığımda texture sorunu oluyor yardım ederseniz sevinirim.
PC sistemim;
R3 2200G.
MSI A320M Pro-M. 2 V2.
8 GB 2666MHz RAM.
APU kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• uploda.jpg
    uploda.jpg
    223 KB · Görüntüleme: 81
Çözüm
Oyun HDD'de kurulu ve darboğazlık bir şey olacağını sanmıyorum bana kalırsa GPU hızı düşük olduğu için yapıyor. Bu sorunu şöyle çözdüm oyun açıkken görev yöneticisinden ayrıntılar sekmesine ve oradanda gtav.exe ve playgta yazan iki uygulamayı öncelik yüksek atadım düzeldi.
Ayrıca oyunu V-Sync half alırsam 30 FPS alacağım off yaptığımda normal ayarlarda 30-45 FPS arası alıyorum.
Oyun HDD'de kurulu ve darboğazlık bir şey olacağını sanmıyorum bana kalırsa GPU hızı düşük olduğu için yapıyor. Bu sorunu şöyle çözdüm oyun açıkken görev yöneticisinden ayrıntılar sekmesine ve oradanda gtav.exe ve playgta yazan iki uygulamayı öncelik yüksek atadım düzeldi.
Ayrıca oyunu V-Sync half alırsam 30 FPS alacağım off yaptığımda normal ayarlarda 30-45 FPS arası alıyorum.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı