R3 2200G - GTX 1650 sistem Apple logosunda kalıyor

yunus demirsoy

Megapat
Daha fazla  
RAM
HP V6 8GB 3000 MHz DDR4 Ram 7EH64AA 2 tane 16 GB
SSD veya HDD modeli
Toshiba tr 2000 240 gb ssd toshiba 1tb hdd
Ekran kartı
GeForce GTX 1650 4gb palit marka
Anakart
Gigabyte B450 S2H AM4 soket
İşlemci
AMD Ryzen 3 2200G with Radeon Vega Graphics
Öncelikle herkese merhaba, ben 2 hafta önce macOS ISO'su indirdim ancak kurulum esnasında Apple logoda kalıyor.

Hocam maalesef GTX 1650'nin macOS'un hiçbir sürümüyle uyumu yok, kursanız da donanım hızlandırma çalışmayacak ve aşırı donmalar/kasmalar olacak. Yani sistem Hackintosh için uygun değil, yine de kasarak deneyim etmek istiyorsanız farklı bir EFI ile deneyebiliriz.

Hocam maalesef GTX 1650'nin macOS'un hiçbir sürümüyle uyumu yok, kursanız da donanım hızlandırma çalışmayacak ve aşırı donmalar/kasmalar olacak. Yani sistem Hackintosh için uygun değil, yine de kasarak deneyim etmek istiyorsanız farklı bir EFI ile deneyebiliriz.
Ben mesela bu ekran kartını söküp başka destekleyen ekran kartı takarsam yine mi aynı hata ile karşılaşırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hatanın sebebi büyük ihtimalle başka bir şeydir hocam, istiyorsanız ilk hatayı çözüp şimdiki sisteminizle kurmayı deneyebiliriz. İlk olarak hangi imaj ve EFI'yi kullandınız?

Monterey dener misiniz?

Ya benim bildiğim Apple AMD işlemci ile rahat çalışması gerekiyor.

Ya benim bildiğim Apple AMD işlemci ile rahat çalışması gerekiyor.

macOS pardon Mojave ve Catalina'yı kurmayı denedim olmadı Mojave de yasak işareti aldım Catalina'da ise logoda kalma sorunu var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı