1TB hdd ; depolama için yeter ama HDD almak sizi mutlu etmez. SSD alın 480 GB'lik. CS:GO açılışı bile 4-5 kat daha hızlı oluyor.
Filmlerimi felan flaşa atsam birkaç oyun için yeter mi çok şey depolamıyorumHocam kişiden kişiye değişir.
Bütçem az peki 1 tb hdd + 120 gb ssd kullansam iyi olur mu1TB hdd ; depolama için yeter ama HDD almak sizi mutlu etmez. SSD alın 480 GB'lik. CS:GO açılışı bile 4-5 kat daha hızlı oluyor.
Hocam işlemciyi ve anakartı R3 3200G ve B450 yapın SSD'yi sonra ekleyin pişman olursunuz.Filmlerimi falan flaşa atsam birkaç oyun için yeter mi çok şey depolamıyorum.
Bütçem az peki 1 TB HDD + 120 GB SSD kullansam iyi olur mu?
Tamam dediğini dikkate alacağım sağol3200G eklemek gibi bir hata yapmayın, şu an 2200G, B450 Tomahawk Max, Corsair Vengeance RGB PRO 2x8 GB 3000 MHz RAM(3200MHz'ye OC'li) şekilde kullanıyorum. İşlemciye de OC yaptım ve dediğin oyunları çok rahat oynatır gönlün rahat olsun. Ayrıca 120 de olsa bir SSD eklemelisin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.