R3 2200G Hazır Sistem Nasıldır?

Gayet iyi, 2x4 aldığınıza emin olun diyecektim zaten öyleymiş. Bir süredir bu işlemciyi kullanıyorum ve pişman etmedi.
Aldıktan sonra bios'tan ramlerin 3000 mhz'de çalıştığına emin olun, ssd de eklemenizi tavsiye ederim.

Anakart dışında iyi gibi duruyor. 4 RAM slotu olan bir anakart seçersen ileride 2x4 aldığın RAM'leri satmadan 2x4 daha koyup 16GB RAM yapabilirsin.

SSD mutlaka ekleyin. Ben listede göremedim ama eğer var ise affola.

Kesinlikle SSD eklenmeli, ileride ekran kartı takacaksan güç kaynağını yüksek alabilirsin. Ve 16 GB RAM kesinlikle şart. Anakart B serisi olsun. Bunlar hep bütçe isteyen şeyler ama ileride tekrar uğraşmazsın bu şekilde. Yine de senin bütçen ve senin kararın kardeşim.

500W koymuşlar sisteme yeterli midir

500W koymuşlar sisteme yeterli midir
İşte takacağın ekran kartına bağlı. 1050Tİ takacağım diyosan yeter. 80+ Sertifikası şart tabiki. Ama 1060 6 GB takacağım diyosan belki yetmeyebilir. Garanti olması açısından söylemiştim.

Diğer donanımlara bakmadan şunu söyleyebilirim, mümkün olduğunca 4 bellek slotlu anakart alınmasından yanayım, 2 bellek slota 2x4 bellek kendi ayağınıza sıkmak olur. İleride sistem yükseltmek istediğinizde ya elinizdeki anakartı satıp yenisini almak yada bellekleri satıp yine 2x8 olarak yenisini almak zorunda kalırsınız, her 2 durumda da zararlı çıkarsınız düşüncesindeyim. Bu sistemi toplayan yetkilinin de bunun farkında olduğunu dolayısı ile iyi niyetli de olmadığını düşünüyorum. Madem hazır sistem listeliyorsun düzgün bir fiyatlandırma yapıp böyle ufak bir detay ile müşterini memnun et çok mu zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…