R3 2200G için anakart önerisi

Dediğinize yine katılmıyorum. 2018 yılında artık yavaştan 16GB RAM istemeye başladı oyunlar. 4X2 yaparak tüm soketleri doldurmuş oluyor. Benim fikrim ilk etapta 8GB RAM alınıp, sonradan 8GB daha ekleme yapılmalı.
Ben upgrade yapacağını bilmiyordum zaten ileride 8 GB takıcam demiş arkadaş. Normalde 2x4 daha fazla performans veriyor.

Dediğinize yine katılmıyorum. 2018 yılında artık yavaştan 16GB RAM istemeye başladı oyunlar. 4X2 yaparak tüm soketleri doldurmuş oluyor. Benim fikrim ilk etapta 8GB RAM alınıp, sonradan 8GB daha ekleme yapılmalı.
Banada dediğiniz şey mantıklı geldiği için 8x1 aldım.
Ben GTX 1060 kullanırsam 3GB lik versiyonunu kullanacaktım. Bunda da darboğaz oluyormu ? Olmadı GTX 1050 Tİ alacağım.

Banada dediğiniz şey mantıklı geldiği için 8x1 aldım.
Ben GTX 1060 kullanırsam 3GB lik versiyonunu kullanacaktım. Bunda da darboğaz oluyormu ? Olmadı GTX 1050 Tİ alacağım.

GTX 1060 3GB ile darboğaz olmaz asla.GTX 1060 6GB ile ucu ucuna darboğaz yaşatmıyor. Bütçe varsa 6GB alın.

Merhabalar, ben yeni bir sistem topladım fakat buna uygun olarak anakart seçemedim. Ekran kartım GT 1030 var o yüzden ekran kartı almayacağım.
Alacağım Sistem:
PowerBoost Royal Serisi VK-G1002S USB 3.0 Midtower Kasa
AMD Ryzen R3 2200G Soket AM4 3.5GHz 6MB Önbellek 65W 4 Çekirdek Vega 8 GPU İşlemci
Kingston 8GB Hyperx Savage Black DDR4 3000MHz CL15 Single Ram
FSP 500W 80+ Aktif PFC Güç Kaynağı

Buna uygun olarak anakart önerir misiniz 400 TL'yi aşmazsa çok iyi olur. Aklımdaki anakart "Asus PRIME-A320M-K AMD A320 Soket AM4 DDR4 3200MHz (OC) HDMI Anakart". Eğer bu sistem olursa sizce nasıl olur ? İlerleyen zamanda ekran kartını değiştirim bir tane daha 8GB RAM ekleyeceğim.
MSI B350M alabilirsin.Rahatça upradagete edebilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı