R3 2200G için GTX1650 Super alınır mı?

Bütçe
6000

miccheck0

Centipat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle herkese iyi günler dilerim elimde;
Ryzen 3 2200G.
A320M S2H anakart.
8x2 G.Skill 3000MHz RAM.
500W PSU.
Bulunmaktadır. 1650 Super almak istiyorum, sizce bu site güvenilir mi garanti durumunda sorun yaşar mıyım?

Tavsiye için teşekkürler ancak belli bir süre idare etse yeterli ikinci el ile uğraşmak istemediğim için yazdım sizce alınırmı bu site güvenilirmi?

Tavsiye için teşekkürler ancak belli bir süre idare etse yeterli ikinci el ile uğraşmak istemediğim için yazdım sizce alınırmı bu site güvenilirmi?
RX 570 bu karttan bir tık daha güçsüz, 2. elde 1.300 TL. Alınmaz bu kart. Biraz daha çıkabilirseniz hatta https://www.hepsiburada.com/msi-rad...g-6600-8gb-gddr6-ekran-karti-pm-HBC00000VZN6P
Veya daha ucuz alternatifi
POWERCOLOR FIGHTER RX 6600 8GBD6-3DH 8GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com (İncehesap gaming gecesinde indirimde)

Daha ucuza 1660 super var.

Söylemeyi unuttum sanırsam kendi sitesinden baktığıma göre anakartım pci 3.0 destekliyor onu göz önünde bulundurarak en iyi hangi ekran kartını alabilirim?

Söylemeyi unuttum sanırsam kendi sitesinden baktığıma göre anakartım pci 3.0 destekliyor onu göz önünde bulundurarak en iyi hangi ekran kartını alabilirim?
2200G işlemci linkini verdiğimiz kartları anca besler hatta beslemez gibi geliyor. Fakat anakarta en son seri ekran kartları bile takılır güçlü bir işlemci olursa.

Konu hakkında bilgiler için teşekkürler konu kapanmıştır iyice düşünüp karar vereceğim herkese iyi geceler.

RX 6600'ün PCI-e 4.0 desteği olmayan bir anakartta çok verimli çalışacağını sanmıyorum fakat sırf bu yüzden 1660 Super veya 1650 Super gibi kartlarada o paralar verilmez. Darboğaz konusuna gelirsek, sistemi yemiyor sonuçta darboğaz, işlemci sonradan yukseltilebilir. Alın geçin.

3K bandına GTX 1660S var ama değmez 4K ya RX 6600'ler satılıyor. Garantili hem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…