R3 2200G için GTX1650 Super alınır mı?

Bütçe
6000

Uykudan önce sallamışım bir şeyler ben de yeni fark ettim yoksa önerilere lafım yok tabii.

Konu sahibi biraz elini taşın altına sokup ikinci el kovalamalı. Bir yerden sonra sıfır ürün almak direkt kazık yemek oluyor. Yazık günah bu paralara hele GTX 16xx serisi çıkalı kaç sene oldu hatırlamıyorum bile.
 
@ProximusTwo 6500xt alsam pci 3.0da çok darboğaz olurmu peki tahmini fps değerleri kaç olur bunuda cevaplarsanız sevinirim yoksa 6400 almaya karar verdim herşey için teşekkürler
 
Tavsiye için teşekkürler ancak belli bir süre idare etse yeterli ikinci el ile uğraşmak istemediğim için yazdım sizce alınırmı bu site güvenilirmi?
2. el kovalayıp temiz bir sistem toplarsan daha iyi olur senin için. Bu sistem uzun ömürlü değil hele ki oyun için konuşuyorsak.
 
2. el kovalayıp temiz bir sistem toplarsan daha iyi olur senin için. Bu sistem uzun ömürlü değil hele ki oyun için konuşuyorsak.
O konuda hem fikirim elime para geçerse zaten rtxli sistem almak istiyorum bi kaç yıl götürse yeter şuan halihazırda 750ti takılı berbat hiç birşey yapamıyorum sizce ryzen 3 2200g çift kanal ramler ile beraber 6500xt almalımıyımki pci 3.0 da çalışacak mecbur yoksa 6400xt mi almalıyım şuan başka yapacağım birşey yok nekadar darboğaz olur cevaplar için teşekkürler

Her şey için teşekkürler arkadaşlar sanırım kararımı verdim RX6400 alacağım gibi duruyor iyi sosyaller.
 
Son düzenleme:
Elimde temiz Asus Tuf serisi 1650 super var. Boşta duruyor. Eski kartlarımdan biri. Yardımcı olmak isterim düşünürsen.
 
@ProximusTwo sorumu görmemiştiniz sanırım tekrardan yazayım rx6500 de alırsam pci 3.0 da çift kanal ramler ile çok fazla darboğaz yermiyim genelde full ayara yakın oynayabilirim merak ettim de bilginiz varmıdır acaba ? yoksa 6400 almak istiyorum.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…