R3 2200G İçinde Hangi Ekran Kartı Var?

Kaan TürkTR

Hectopat
Örnek veriyorum A10 7970K'nın içinde R7 250 var. Peki bu R3 2200G'nin içinde hangi ekran kartı var? Vega felan diye okudum ama bir sonuç bulamadım. :cry::cry:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Vega 8 Tam olarak hangi ekran kartı oluyor? Örnek veriyorum GTX 1050 mi?

Hayır. Performansı GT 1030'dan biraz daha düşük. Vulcan destekli oyunlarda GT 1030'u geçebiliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
3200MHz alma 3000MHz al. "Emin değilim" sanırım dahili GPU daha fazlasını desteklemiyor mu yoksa 2200G mi desteklemiyor tam bilmiyorum öyle bir şey vardı. Yanlış bilgilendirmek istemem araştırmak lazım. Gerçi 3200MHz taksan da eğer 3000MHz'ten fazlası desteklenmiyor ise otomatik 3000MHz'te çalışır sorun olmaz. Sadece fiyat farkı olursa diye dedim.
Tamam bunu araştırıcam. Bu arada bana çok yardımcı oldun bana diğer konularda da bu konuda da çok teşekkür ederim. :):)

GPU Destekler, desteklemez diye birşey yoktur anakart yapar bu kontrolu yani;
3000 MhZ ram aldın diyelim anakart 2400 MhZ ram destekliyor, o ram 2400 Mhz'de çalışır
Kaan TürkTR, Anakart modelini yazarmısın bir şey bakacağımda :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklımda kalan şey buydu, o yüzden dedim öyle.
dfgdfhdj.jpg

Şöyle 2400MHz ya da 2666MHz bellek al sıkıntı çıkmaz. Frekansı abartmak o kadar da şart değil, yeter ki çift kanal olsun. 4+8GB yaparsan 12GB yeterli ama belleğin biri 8GB olduğu için eşit iki bellek kadar performans sunmuyor. Yine de tek kanaldan fazla performans veriyor. Sen dişini sık bulabildiğin en ucuz minimum 2400MHz mümkünse 2666MHz "8GB" tek modül bellek al. Daha sonra "aynısından" bir tane daha alırsın. En temizi bu şekilde olur.

@Hızır Alpaslan Pek sayılmaz.
sdfsdfsdf.jpg

Anakartında 4 adet bellek slotu mevcut ise 4+4GB al hayatını yaşa. Daha sonra aynısından tekrar 4+4GB daha alır 4x4GB(16GB) yaparsın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı