R3 2200G işlemcisinin fiyatı neden arttı?

Makaleler
2
Daha fazla  
1. Arkadaşlar R3 2200G çıktığı günden beri yaklaşık 700 - 800 TL civarında satılıyordu. Bu işlemci 2 ay öncesine kadar da 850 TL civarında satılıyordu ama ne olduysa 2 ay içerisinde fiyatı birden yükseldi ve şuanda 1450 TL civarında satılıyor bunun sebebi nedir ?

2. Sizce bu işlemcinin fiyatı birkaç ay içerisinde tekrar normal seviyesine düşer mi beklemeli miyim ?

1. arkadaşlar R3 2200G çıktığı günden beri yaklaşık 700 - 800 TL civarında satılıyordu. Bu işlemci 2 ay öncesine kadar da 850 TL civarında satılıyordu ama ne olduysa 2 ay içerisinde fiyatı birden yükseldi ve şu anda 1450 TL civarında satılıyor bunun sebebi nedir?

2. sizce bu işlemcinin fiyatı birkaç ay içerisinde tekrar normal seviyesine düşer mi beklemeli miyim?

Stokta yok.

APU işlemci olduğu için fiyatı bindirdiler bende de vardı 649TL'ye sıfır aldım pandemi başında geçen gün sattım 900 TL'ye 100 TL daha koyup 1600 AF aldım her yönden daha iyi bir işlemci ve memnunum.

@390845 hocam ben koydum 899 TL'ye bir saat sonra sattım kuzenim koydu ayni şekide ertesi gün sattı ikimizde sıfır 1600 AF aldık ekran kartımız var diye Ryzen 5 1600 AF R5 2600'ün bire bir aynı işlemcisi 2200G'ye göre çok daha performanslı.

Ekran kartı yok ki nereden her yönden iyi.

APU sistem kullanmak istemiyorsan ki istesende her yönden iyi verdiği Vega 8 APU ekran kartı çok iyi bir ekran kartı değil ama nasıl her yönden iyi diyorsan en basit örnek vereyim sana kardeşim.

Ryzen 3 2200G 4 çekirdek 4 işlem parçası 4MB cach bellek.

Ryzen 5 1600 AF 6 çekirdek 12 işlem parçası 19MB cach bellek.

Ama benim ekran kartım yok APU kullanacağım diyorsn o zaman tabii ki 2200G tercih edilmeli.

Unutmaki en iyi oyuncular bile APU olan bir işlemci tercih etmez :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı