2 nesil bir APU için 3K fazla o paraya 4000 serisi alıyorlar 4750G gibi veya Ryzen 5 Pro serisi gibi.
999TL zorlama değil normal fiyat.
Eskiden olsa normal gelirdide bu devirde biraz fiyat garip geldi. Eski olmasına rağmen.
2 nesil bir APU için 3K fazla o paraya 4000 serisi alıyorlar 4750G gibi veya Ryzen 5 Pro serisi gibi.
999TL zorlama değil normal fiyat.
Sepete ekleniyor ama satın alınamıyor. Gönderim seçeneği mevcut değil zaten. Mağazadan al seçeneğinde ise hiçbir mağazadan alınamıyor.Evet stokta var ekleniyor.
Ennerpasa yazdığında ben direk gidip bakmıştım ve sepete gidip ödeme aşamasına kadar gelmiştim hem de online teslimat yapılıyordu. Bence internet üzerinde birkaç stok kalmıştı o yüzden de hemen kapıldı ve şuan sadece Capacity Avm de olduğu gözüküyor.Sepete ekleniyor ama satın alınamıyor. Gönderim seçeneği mevcut değil zaten. Mağazadan al seçeneğinde ise hiçbir mağazadan alınamıyor.
Teslim al seçeneklerinden Capacity AVM seçtiğinizde de mağazada yok diyor ama. Stok hatası olabilir.Ennerpasa yazdığında ben direk gidip bakmıştım ve sepete gidip ödeme aşamasına kadar gelmiştim hem de online teslimat yapılıyordu. Bence internet üzerinde birkaç stok kalmıştı o yüzden de hemen kapıldı ve şuan sadece Capacity Avm de olduğu gözüküyor.
 www.mediamarkt.com.tr

www.mediamarkt.com.tr
				Olabilir. Zaten artık ekleyemiyorum sepete.Teslim al seçeneklerinden Capacity AVM seçtiğinizde de mağazada yok diyor ama. Stok hatası olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.