R3 2200G Rainbow Six Siege DirectX Performans Düşüklüğü

192809

Kilopat
Katılım
8 Aralık 2017
Mesajlar
4.329
Çözümler
24
Ryzen 3 2200G Vega 8 sistemimde son güncellemeden sonra Vulkan'da droplar yaşamaya başladım ve oynanmıyor. DirectX sürümünde sorun yok ama FPS daha düşük. Benzer sistemlerde hangi ayarlarda kaç FPS alıyorsunuz? (RAM 2x4GB çift kanal bu arada) Vulkan son güncelleme sonrası RAM kullanımı 4 GB'a rastgele yükseliyor ve droplara sebep oluyor. Bunu test edebilecek var mı? Benden mi kaynaklı yoksa?
 
Yeni gelen güncellemeler sonucunda olabilir.
RAM kullanimi Vulkan surumunde 4.5GB kullanimla basliyor bir sure sonrasinda 1.5GB'a gerileyip 5GB'a yukseliyor. Bu anormal bir durum gibi. R6S kaynakli olmasi muhtemel diyebilir miyiz? DirectX RAM kullanimi gayet stabil ve drop yok. Sadece FPS daha dusuk.
 
Yeni sezonda gözlemlediğim kadarıyla Vulkan kısmında yüksek RAM kullanımı sorunu var. Ben DirectX ile kullanıyordum hep yeni sezonda hiç Vulkan kullanmadım.
DirectX'te hangi ayarlarda 60FPS'e yaklaşabiliyorsun? Bana öneri yapabilir misin? Hep Vulkan Adaptive Render Target FPS kullandım da bilmiyorum. Konudan bağımsız olarak HDD'de drop yaşıyor musun? Ben de HDD'ye taşımayı düşünüyorum da.
 

Geri
Yukarı