R3 2200G RX 570 PUBG darboğaz sorunu

Enes Torun

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

İşlemci: AMD Ryzen 3 2200G.

Anakart: A320 S2H Gigabyte.

RAM: 8 X 2 GB Corsair 3000 MHz C16.

Ekran kartı: ASUS ROG STRIX RX 570 4 GB.

Güç kaynağı Sharkoon 650W.

Ama ben Steam PUBG darboğaz yapıyor işlemci düşük kaldığı için %100 kullanıma çıkıyor. Bilgisayarda hiçbir şey açık sadece PUBG açıyorum bu değeri alıyorum. Videoları izledim adam aynı sistem var ama darboğaz yapmıyor, bir tane video denk geldim aynı sistem yine darboğaz yok ama sebebi galiba ekran kartının tam güçle çalışmaması çünkü izlediğim video % 60 gibi bir değeri kullanıyordu. Video sonuna kadar izledim % 60 gibi bir değeri pek geçmedi. Ben de sistem kasmamasını istiyorum ne yapmam lazım ekran kartını limitlendirsem sorun çözülür mü? Acaba yardımcı olur musunuz şimdiden herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözünürlüğü yükseltin, A320 çip setli anakartınız olduğu için işlemci hız aşırtması öneremiyorum ne yazık ki. Videolarda gördüğünüz işlemcilerin neredeyse çoğu overclock yapılmıştır. Keşke sistemi alırken sorsaydınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı