Çözüldü R3 2200G RX 580 sistem Valorant FPS düşük

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AmIsAre

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba benim sistemimde R3 2200G ASUS Dual RX 580 4 GB 16 GB RAM vardı ve ben Valorant'ta 110 FPS alıyordum herkes işlemci düşük olduğunu söyledi ve ben daha yeni R5 3600 alıp taktım Valorant'ta girdiğimde ise maç içinde klavye mouse su kıpırdatmadan AFK kaldığımda FPS'im 75 sabitleniyor oyunda hareket ettiğim sırada ise Max 140'a çıkıyor. FPS kısıtlaması kesinlikle yok ayarlar ise her şey en düşükte sizce normal mi değilse nasıl düzeltebilirim?

Çözüm
Radeon ayarlarına dikkat edin. Yanlışlıkla kısayol ile Radeon Chill açmışsınız sanırsam. Açıksa devre dışı yapın.
Oyun u kaç hz oynuyorsun ondan olabilir.

Kanka aynı sorun bende de vardı. Ben GeForce Experience indirip oyunu sistemimin alabileceği en iyi değerleri verdi. Sendede aynısı olabilir.

Radeon ayarlarına dikkat edin. Yanlışlıkla kısayol ile Radeon Chill açmışsınız sanırsam. Açıksa devre dışı yapın.

Çözüm
Kanka aynı sorun bende de vardı. Ben GeForce Experience indirip oyunu sistemimin alabileceği en iyi değerleri verdi. Sendede aynısı olabilir.

Radeon ayarlarına dikkat edin. Yanlışlıkla kısayol ile Radeon chill açmışsınız sanırsam. Açıksa devre dışı yapın.

Baktım kapalıydı ama birazdan bir daha denerim.

Radeon ayarlarına dikkat edin. Yanlışlıkla kısayol ile Radeon chill açmışsınız sanırsam. Açıksa devre dışı yapın.

Kanka evet haklıymışsın düzeldi sağ ol.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…