R3 2200G RX570 ITX 4 GB 400W PSU yeter mi?

Daha kaliteli ve verimli bir 400W PSU olsa yeterli gelebilirdi fakat sizinki yetersiz maalesef.

Hayır yanlış bilgi vermemiş, siz yeterli olduğunu zannediyorsunuz. Olmaz olmaz, bir gün en kritik anda mavi ekran verir, o zaman bilgisayarımda ne sorun var diye buraya konu açarsınız. Umarım açarsınız da ben de size bu mesajınızı hatırlatırım.
Mevcut kullandığım sistem ile yüksek ayarlar da PUBG vs oynuyorum, şu güne kadar çok şükür bir problem yaşamadım 4-5 aydır. Bu yüzden yetersiz ile tam performans vermez cevabı arasında fark olduğunu düşünüyorum. Sonucunda arkadaş elindeki PSU ile alacağı ekran kartı yeterli mi diye sormuş, bu ekran kartına hangi PSU almalıyım diye sormamış. Ekran kartı alırken birde yanında PSU aldırmaya itmenin anlamı yok.

Ayrıca tamam söz, öyle bir hata alır da konu açarsam sizi ben etiketleyeceğim. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı