R3 2200G sistem için oyun önerisi

Makaleler
19
RAM
16GB DualChannel
Ekran kartı
Vega 8
İşlemci
R3 2200G
Sistem çok iyi olmadığı için yeni nesil güzel oyunları oynanmıyor, GeForce NOW için de internet yeterli değil. Bu sistemde 30FPS+ Oynayabileceğim oyun önerir misiniz? Valorant, CS gibi oyunlarda yetenekli değilim. Çoğu bilinen oyunu oynadım.

Gta 5, Forza Horizon 4, Euro Truck Simulator, World of Tanks, Farming Simulator 2017, 720p'de Battlefield 1, Pes 2013, Mafia 1-2-3

Aklıma bunlar geldi şimdilik. Birde sizin tercihiniz tabii ki ama biraz aim geliştirmesi yaparsanız zevk almaya başlarsınız o oyunlardan. Mesela ben LoL ve Valorant'dan başka oyun oynamıyorum neredeyse, diğer oyunlara göre bunlardan daha çok eğleniyorum. Çokta iyi sayılmam ama yine de sarıyor. Hatta mümkünse 5 kişilik bir takım kurup oyuna girin. Daha çok eğlenirsiniz.

GTA 5, Forza Horizon 4, Euro Truck Simulator, World of Tanks, Farming Simulator 2017, 720P'de Battlefield 1, PES 2013, Mafia 1-2-3

Aklıma bunlar geldi şimdilik. Bir de sizin tercihiniz tabii ki ama biraz aim geliştirmesi yaparsanız zevk almaya başlarsınız o oyunlardan. Mesela ben LoL ve Valorant'dan başka oyun oynamıyorum neredeyse, diğer oyunlara göre bunlardan daha çok eğleniyorum. Çok da iyi sayılmam ama yine de sarıyor. Hatta mümkünse 5 kişilik bir takım kurup oyuna girin. Daha çok eğlenirsiniz.

Hocam 4 yıldır bilgisayarım var, aslında kötü karşı takım gelince zevk veriyor fakat daha geçen iyi bir mouse almama rağmen Aim Lab gibi şeyler ile aimimi geliştiremiyorum. Dediğiniz oyunlardan 3 tane oynamadığım var bakacağım teşekkürler.

Hocam 4 yıldır bilgisayarım var, aslında kötü karşı takım gelince zevk veriyor fakat daha geçen iyi bir mouse almama rağmen Aim Lab gibi şeyler ile aimimi geliştiremiyorum. Dediğiniz oyunlardan 3 tane oynamadığım var bakacağım teşekkürler.
Hocam aim bir anda gelişecek bir durum değil. Kendinize hedef koyun, her gün yarım saat aimlab gibi yerlerde aim çalışın. 1 hafta sonra ki değişimi kendinizde göreceksiniz.
Ama oynamayı da bırakmışken, hiç başlamamak daha iyi, bağımlılık yapıyor bir yerden sonra :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı