R3 2200G sistem nasıl?

A320'ler B450'lere yakın bir fiyata satılıyor diye biliyordum, çoğu model de öyle zaten.
Attığım model 390 TL fiyatına satılıyor. Konu sahibi bütçesini seviyorsa B450 almaz. Upgrade edilebilecek bir sistem değil zaten. PSU kendinden hallice, 12V kanalından 120W veriyor.
70 kuruş ekle Biostar yerine Gigabyte al.

Bu daha mantıklıymış.

A320'ler B450'lere yakın bir fiyata satılıyor diye biliyordum, çoğu model de öyle zaten.

Gigabyte 415 TL 3200 destekliyor.
Attığım model 390 TL fiyatına satılıyor. Konu sahibi bütçesini seviyorsa B450 almaz. Upgrade edilebilecek bir sistem değil zaten. PSU kendinden hallice, 12v kanalından 120W veriyor.

Bu daha mantıklıymış.

İleride PSU alırım.

Anakartta tek olan MHz değildir. Arkadaş zaten aynı fiyata Gigabyte A320 3200 MHz attı, o tercih edilebilir. Upgrade edilebilecek bir sistem olmadığı için B450 anakart almanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum. 50 TL HDD'ye, 10 TL(!) kasaya ayrılan sistemde 500 TL anakarta ayırmak gereksiz.

İleride PSU alırım.
HDD, kasa da var.

Anakartta tek olan MHz değildir. Arkadaş zaten aynı fiyata Gigabyte A320 3200 MHz attı, o tercih edilebilir. Upgrade edilebilecek bir sistem olmadığı için B450 anakart almanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum. 50 TL HDD'ye, 10 TL(!) kasaya ayrılan sistemde 500 TL anakarta ayırmak gereksiz.

HDD, kasa da var.

SSD alacağım şimdi A320 alip.

HDD, kasa da var.

O kadar kasaya laf atcaksan uzay sistem kurarım.
Hangi SSD alacaksınız? SSD için ayrılan bütçe ne?

Max 200.

@jax teller fanboyu B450M S2H V2 Ryzen 5000 serisini destekleyecek diyorum hala upgrade edilebilecek bir sistem değil diyorsunuz. Overclock da yapılabiliyor. İnatla 100 TL daha ucuz diye ileriye yönelik olmayan overclock desteği olmayan A320 öneriyorsunuz. Eğer A320 alınırsa doğru düzgün yükseltme yapılamaz.

@jax teller fanboyu B450M S2H V2 Ryzen 5000 serisini destekleyecek diyorum hala upgrade edilebilecek bir sistem değil diyorsunuz. Overclock da yapılabiliyor. İnatla 100 TL daha ucuz diye ileriye yönelik olmayan overclock desteği olmayan A320 öneriyorsunuz. Eğer A320 alınırsa doğru düzgün yükseltme yapılamaz.
Upgrade edilebilirlik olayı sadece anakarta mı bağlı? 1800 TL bütçe ayrılan bir sisteme niye 5000, 6000 serisine yükseltsin ki sonra? Çerezlik bir bilgisayar toplanıyor, o zaman da ona çerezlik anakart takılır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı