ÖLÜM HS cisi Picopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 368 15 Kasım 2020 #11 Taylor Swift Fan Cl dedi: Ekran kartı almazsanız çift kanal bellek dışında düşük bütçeli alternatif yok. Genişletmek için tıkla... Peki hangi ekran kartını tavsiye edersiniz?
Taylor Swift Fan Cl dedi: Ekran kartı almazsanız çift kanal bellek dışında düşük bütçeli alternatif yok. Genişletmek için tıkla... Peki hangi ekran kartını tavsiye edersiniz?
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.223 Çözümler 9 Yer Balıkesir 15 Kasım 2020 #12 ÖLÜM HS cisi dedi: Peki hangi ekran kartını tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Maksimum o işlemciye RX 570 gidiyor, çok düşük bir darboğaz oluyor ama kesinlikle değiyor. Bütçe yetmiyorsa RX 470 de bakabilirsiniz.
ÖLÜM HS cisi dedi: Peki hangi ekran kartını tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Maksimum o işlemciye RX 570 gidiyor, çok düşük bir darboğaz oluyor ama kesinlikle değiyor. Bütçe yetmiyorsa RX 470 de bakabilirsiniz.
ÖLÜM HS cisi Picopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 368 15 Kasım 2020 #13 Taylor Swift Fan Cl dedi: Maksimum o işlemciye RX 570 gidiyor, çok düşük bir darboğaz oluyor ama kesinlikle değiyor. Bütçe yetmiyorsa RX 470'de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... RX 570 4 GB ne kadar FPS alırım?
Taylor Swift Fan Cl dedi: Maksimum o işlemciye RX 570 gidiyor, çok düşük bir darboğaz oluyor ama kesinlikle değiyor. Bütçe yetmiyorsa RX 470'de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... RX 570 4 GB ne kadar FPS alırım?
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.223 Çözümler 9 Yer Balıkesir 15 Kasım 2020 #14 ÖLÜM HS cisi dedi: RX 570 4 GB ne kadar FPS alırım? Genişletmek için tıkla... İnternette test videoları var ama güncel oyunlarda yüksek FPS değerleri verir.
ÖLÜM HS cisi dedi: RX 570 4 GB ne kadar FPS alırım? Genişletmek için tıkla... İnternette test videoları var ama güncel oyunlarda yüksek FPS değerleri verir.
ÖLÜM HS cisi Picopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 368 15 Kasım 2020 #15 Taylor Swift Fan Cl dedi: İnternette test videoları var ama güncel oyunlarda yüksek FPS değerleri verir. Aman. Genişletmek için tıkla... Aman onlarda gözüm yok GTA 5 CS:GO oynatsın yeter.
Taylor Swift Fan Cl dedi: İnternette test videoları var ama güncel oyunlarda yüksek FPS değerleri verir. Aman. Genişletmek için tıkla... Aman onlarda gözüm yok GTA 5 CS:GO oynatsın yeter.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.223 Çözümler 9 Yer Balıkesir 15 Kasım 2020 #16 ÖLÜM HS cisi dedi: Aman onlarda gözüm yok GTA 5 CS:GO oynatsın yeter. Genişletmek için tıkla... Çok rahat oynarsınız, kesinlikle değecektir. Yüksek ayarlarda çok yüksek FPS ler alırsınız.
ÖLÜM HS cisi dedi: Aman onlarda gözüm yok GTA 5 CS:GO oynatsın yeter. Genişletmek için tıkla... Çok rahat oynarsınız, kesinlikle değecektir. Yüksek ayarlarda çok yüksek FPS ler alırsınız.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 15 Kasım 2020 #17 Taylor Swift Fan Cl dedi: Çok rahat oynarsınız, kesinlikle değecektir. Yüksek ayarlarda çok yüksek FPS ler alırsınız. Genişletmek için tıkla... Bugün çok karşılaştık görmüşken söyleyeyim dedim. Ben kendi açımdan gördüklerimi ekliyorum yoksa zıtlaştığım yok. Seviliyorsun.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Çok rahat oynarsınız, kesinlikle değecektir. Yüksek ayarlarda çok yüksek FPS ler alırsınız. Genişletmek için tıkla... Bugün çok karşılaştık görmüşken söyleyeyim dedim. Ben kendi açımdan gördüklerimi ekliyorum yoksa zıtlaştığım yok. Seviliyorsun.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.223 Çözümler 9 Yer Balıkesir 15 Kasım 2020 #18 ÖLÜM HS cisi dedi: Aman onlarda gözüm yok GTA 5 CS:GO oynatsın yeter. Genişletmek için tıkla... Çok rahat oynarsınız, kesinlikle değecektir. Yüksek ayarlarda çok yüksek FPS ler alırsınız. kino dedi: Bugün çok karşılaştık görmüşken söyleyeyim dedim. Ben kendi açımdan gördüklerimi ekliyorum yoksa zıtlaştığım yok. Seviliyorsun. Genişletmek için tıkla... Yok dostum ne zıtlığı, hata bende. AM4 anakarta o önerim yanlıştı. Problem yok, teşekkür ederim.
ÖLÜM HS cisi dedi: Aman onlarda gözüm yok GTA 5 CS:GO oynatsın yeter. Genişletmek için tıkla... Çok rahat oynarsınız, kesinlikle değecektir. Yüksek ayarlarda çok yüksek FPS ler alırsınız. kino dedi: Bugün çok karşılaştık görmüşken söyleyeyim dedim. Ben kendi açımdan gördüklerimi ekliyorum yoksa zıtlaştığım yok. Seviliyorsun. Genişletmek için tıkla... Yok dostum ne zıtlığı, hata bende. AM4 anakarta o önerim yanlıştı. Problem yok, teşekkür ederim.
ÖLÜM HS cisi Picopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 368 16 Kasım 2020 #19 Taylor Swift Fan Cl dedi: Çok rahat oynarsınız, kesinlikle değecektir. Yüksek ayarlarda çok yüksek FPS'ler alırsınız. Yok dostum ne zıtlığı, hata bende. AM4 anakarta o önerim yanlıştı. Problem yok, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bazı arkadaşlar düşkün FPS sıkıntısı yaşıyorlarmış ve çözümü yokmuş doğru mu?
Taylor Swift Fan Cl dedi: Çok rahat oynarsınız, kesinlikle değecektir. Yüksek ayarlarda çok yüksek FPS'ler alırsınız. Yok dostum ne zıtlığı, hata bende. AM4 anakarta o önerim yanlıştı. Problem yok, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bazı arkadaşlar düşkün FPS sıkıntısı yaşıyorlarmış ve çözümü yokmuş doğru mu?
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.223 Çözümler 9 Yer Balıkesir 16 Kasım 2020 #20 ÖLÜM HS cisi dedi: Bazı arkadaşlar düşkün FPS sıkıntısı yaşıyorlarmış ve çözümü yokmuş doğru mu? Genişletmek için tıkla... Evet, dediğim gibi minimum darboğaz yapıyor ama değecektir. Risk almak istemiyorsanız işleminizi satıp R3 3100 ile RX 5500 XT alabilirsiniz ya da 3100 ile RX 570 kullanabilirsiniz. 0 alacaksanız RX 5500 XT çok daha mantıklı.
ÖLÜM HS cisi dedi: Bazı arkadaşlar düşkün FPS sıkıntısı yaşıyorlarmış ve çözümü yokmuş doğru mu? Genişletmek için tıkla... Evet, dediğim gibi minimum darboğaz yapıyor ama değecektir. Risk almak istemiyorsanız işleminizi satıp R3 3100 ile RX 5500 XT alabilirsiniz ya da 3100 ile RX 570 kullanabilirsiniz. 0 alacaksanız RX 5500 XT çok daha mantıklı.