R3 2200G sistem ne zaman değiştirilemeli?

Çok rahat oynarsınız, kesinlikle değecektir. Yüksek ayarlarda çok yüksek FPS ler alırsınız.

Bugün çok karşılaştık görmüşken söyleyeyim dedim. Ben kendi açımdan gördüklerimi ekliyorum yoksa zıtlaştığım yok. Seviliyorsun.

Aman onlarda gözüm yok GTA 5 CS:GO oynatsın yeter.
Çok rahat oynarsınız, kesinlikle değecektir. Yüksek ayarlarda çok yüksek FPS ler alırsınız.
Bugün çok karşılaştık görmüşken söyleyeyim dedim. Ben kendi açımdan gördüklerimi ekliyorum yoksa zıtlaştığım yok. Seviliyorsun.
Yok dostum ne zıtlığı, hata bende. AM4 anakarta o önerim yanlıştı. Problem yok, teşekkür ederim.

Çok rahat oynarsınız, kesinlikle değecektir. Yüksek ayarlarda çok yüksek FPS'ler alırsınız.

Yok dostum ne zıtlığı, hata bende. AM4 anakarta o önerim yanlıştı. Problem yok, teşekkür ederim.

Bazı arkadaşlar düşkün FPS sıkıntısı yaşıyorlarmış ve çözümü yokmuş doğru mu?

Bazı arkadaşlar düşkün FPS sıkıntısı yaşıyorlarmış ve çözümü yokmuş doğru mu?
Evet, dediğim gibi minimum darboğaz yapıyor ama değecektir. Risk almak istemiyorsanız işleminizi satıp R3 3100 ile RX 5500 XT alabilirsiniz ya da 3100 ile RX 570 kullanabilirsiniz. 0 alacaksanız RX 5500 XT çok daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…