ÖLÜM HS cisi
Picopat
Ekran kartı almazsanız çift kanal bellek dışında düşük bütçeli alternatif yok.
Peki hangi ekran kartını tavsiye edersiniz?
Ekran kartı almazsanız çift kanal bellek dışında düşük bütçeli alternatif yok.
Maksimum o işlemciye RX 570 gidiyor, çok düşük bir darboğaz oluyor ama kesinlikle değiyor. Bütçe yetmiyorsa RX 470 de bakabilirsiniz.Peki hangi ekran kartını tavsiye edersiniz?
Maksimum o işlemciye RX 570 gidiyor, çok düşük bir darboğaz oluyor ama kesinlikle değiyor. Bütçe yetmiyorsa RX 470'de bakabilirsiniz.
İnternette test videoları var ama güncel oyunlarda yüksek FPS değerleri verir.RX 570 4 GB ne kadar FPS alırım?
İnternette test videoları var ama güncel oyunlarda yüksek FPS değerleri verir. Aman.
Çok rahat oynarsınız, kesinlikle değecektir. Yüksek ayarlarda çok yüksek FPS ler alırsınız.Aman onlarda gözüm yok GTA 5 CS:GO oynatsın yeter.
Çok rahat oynarsınız, kesinlikle değecektir. Yüksek ayarlarda çok yüksek FPS ler alırsınız.
Çok rahat oynarsınız, kesinlikle değecektir. Yüksek ayarlarda çok yüksek FPS ler alırsınız.Aman onlarda gözüm yok GTA 5 CS:GO oynatsın yeter.
Yok dostum ne zıtlığı, hata bende. AM4 anakarta o önerim yanlıştı. Problem yok, teşekkür ederim.Bugün çok karşılaştık görmüşken söyleyeyim dedim. Ben kendi açımdan gördüklerimi ekliyorum yoksa zıtlaştığım yok. Seviliyorsun.
Çok rahat oynarsınız, kesinlikle değecektir. Yüksek ayarlarda çok yüksek FPS'ler alırsınız.
Yok dostum ne zıtlığı, hata bende. AM4 anakarta o önerim yanlıştı. Problem yok, teşekkür ederim.![]()
Evet, dediğim gibi minimum darboğaz yapıyor ama değecektir. Risk almak istemiyorsanız işleminizi satıp R3 3100 ile RX 5500 XT alabilirsiniz ya da 3100 ile RX 570 kullanabilirsiniz. 0 alacaksanız RX 5500 XT çok daha mantıklı.Bazı arkadaşlar düşkün FPS sıkıntısı yaşıyorlarmış ve çözümü yokmuş doğru mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.