R3 2200G sistem uyumlu mu?

Bütçe
3600

GreenWarrioR

Hectopat
Merhaba, kendime bir sistem topladım. Birbirlerine uyumlular mı ve iyi bir sistem mi?

İşlemci
Anakart
RAM (2 adet)
SSD kendim bir şekilde alırım. (önerilerinizi bekliyorum.)
Ekran kartı almayı düşünmüyorum, bu yüzden PSU'yu 300W veya 350W almayı düşünüyorum.

Sistem nasıl ve birbirlerine uyuşuyorlar mı?

Uyumlu gibi ama ekran kartı almayı bir daha düşün reis oyunlarda FPS kaybı yaratabilir RX 550 gibi ekran kartları alabilirsin onun dışında başarılı bir sistem.

RX550 ile R2200G arasında 10/15FPS fark var en fazla.
Gereksiz bana kalırsa.
En az RX570 almalı. O kadar bütçesi yoksa RX560 veya 1050 Ti bakabilir.

Uyumlu gibi ama ekran kartı almayı bir daha düşün reis oyunlarda FPS kaybı yaratabilir RX 550 gibi ekran kartları alabilirsin onun dışında başarılı bir sistem.

Para harcamak olur 2200G RX 550 ile eş güçte arada 5 FPS var onun için 900 TL verilmez.
Sisteminiz uyumlu SSD EVO 870 öneririm.

Uyumlu gibi ama ekran kartı almayı bir daha düşün. Oyunlarda FPS kaybı yaratabilir. RX 550 gibi ekran kartları alabilirsin onun dışında başarılı bir sistem.
Hocam bilmiyorsanız yazmayın. APU işlemcilerin kendi grafik birimi oluyor. Gayet güzel FPS veriyor.

Ekran kartı falan eklemeyeceğim. Böyle kullanmayı düşünüyorum, alırsam.
Anakart, RAM falan uyumlular mı? Ve PSU ile SSD ne önerirsiniz?

Evet dediğin parçalarda problem yok.

Güç kaynağı olarak bunu öneririm.

Evet dediğin parçalarda problem yok.

Güç kaynağı olarak bunu öneririm.

Hocam 500W çok yav.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı