R3 2200G Sistemde 8 GB RAM, 4.57 GB Kullanılabilir

benim vegada lolde 30 fps veriyirdu gt 1030 uda 510 tlye almistim kara cumadan bu arada cevaplarınız için çok teşekkür ederim eve geçtiğimde bakıp halletmeye çalışacağım.
APU en fazla 2GB RAM kullanır. Ekran kartı takmadan önce kaç GB RAM gösteriyordu sistem?
bakmamıştım ama bu değerlerden yüksekti.
herkez öyle diyordu fakat lolde 30fps alıyordum en düşük ayarlarda en düşük çözünürlükte 25 fps 30fps arası .
64 bit eve geçtiğimde bakacağım umarım halledebilirim yorumunuz için teşekkürler.
Eğer imkanın varsa gt1030 u satıp yerine ek 8 gb ram almanı öneririm ileride de ekran kartı eklersin. Çünkü vega 8 in az bi overclocklu hali ile gt 1030 zaten eşit
bende öyle düşündüm başta ama lolde 30fps ile oynuyordum lol değil mobile legends di sanki.

Son düzenleme:
Lolde 30 FPS almanız imkansız o kartla. O kart GTA V rahat açıyor. Bir şeyler yanlıştı belli ki.
yanlis olduğunu sanmiyorum donanim arsivine felan bakmistim iyi diye aldim fakat 30 fpa aliyordum hatta bunla ilgili bir konu acmistim ilk olduğunda.

yanlis olduğunu sanmiyorum donanim arsivine felan bakmistim iyi diye aldim fakat 30 fpa aliyordum hatta bunla ilgili bir konu acmistim ilk olduğunda.
Driverları kaldır tekrar kur.

Herkese Teşekkür ederim özellikle biosdakı ayarları denememi tavsiye eden abilerime sorun halledildi ağzınıza sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…