R3 2200G Sistemde 8 GB RAM, 4.57 GB Kullanılabilir

benim vegada lolde 30 fps veriyirdu gt 1030 uda 510 tlye almistim kara cumadan bu arada cevaplarınız için çok teşekkür ederim eve geçtiğimde bakıp halletmeye çalışacağım.
APU en fazla 2GB RAM kullanır. Ekran kartı takmadan önce kaç GB RAM gösteriyordu sistem?
bakmamıştım ama bu değerlerden yüksekti.
Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi yapabilirsin. Görüntü kablosunu ekran kartına takınca APU otomatik devre dışı kalıyor diye biliyorum.

Ancak benim aklıma takılan soru: Neden GT 1030 aldığın:) Vega 8 ile GT 1030 arasında çok da performans farkı yok, değil mi?
herkez öyle diyordu fakat lolde 30fps alıyordum en düşük ayarlarda en düşük çözünürlükte 25 fps 30fps arası .
Intel HD Graphics RAM Yükseltme Rehberi - Technopat
Burada rehber ile çok benzerdir biostaki ayar. Dahili grafiğe ayrılan belleği artırmayı göstermiş rehber. Siz de benzer yolla düşürmelisiniz. Çok büyük ihtimalle RAM'in bir kısmı dahili grafik birimine ayrılmış bu yüzden kullanılabilir bellek az. Biostan bunu mümkün olan en düşük değere kadar getirebilirsiniz, zaten kullanmıyorsunuz nasıl olsa. Bilgisayarınızın 64 bit olduğunu varsayıyorum. 32 bit ise kullanılabilir RAM zaten sınırlı olacaktır. Çok büyük ihtimalle 64 bittir ama, 32 bitte 4.57 GB'lara ulaşılmıyor bildiğim kadarıyla.
64 bit eve geçtiğimde bakacağım umarım halledebilirim yorumunuz için teşekkürler.
Eğer imkanın varsa gt1030 u satıp yerine ek 8 gb ram almanı öneririm ileride de ekran kartı eklersin. Çünkü vega 8 in az bi overclocklu hali ile gt 1030 zaten eşit
bende öyle düşündüm başta ama lolde 30fps ile oynuyordum lol değil mobile legends di sanki.

Son düzenleme:
yanlis olduğunu sanmiyorum donanim arsivine felan bakmistim iyi diye aldim fakat 30 fpa aliyordum hatta bunla ilgili bir konu acmistim ilk olduğunda.
Driverları kaldır tekrar kur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı