Teşekkür ederim bir iki saat içerisinde deneyeceğim.Hala aynı hatalar var. İnat etti diyebilirim. Tekrar DDU ile kaldırın ve 2200G için olan sürücüyü kurup deneyin. İki GPU var ve ikisi de AMD. Bakıldığında aynı sürücüler gözüküyor. 21.6.1 olan WHQL sürücüyü yükleyip deneyin.
DISM aracı ile denetim de yapın.
Rehber: DISM aracı nedir ve nasıl kullanılır?
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...www.technopat.net
Tamamdır hocam. Duruma göre yazarsınız.Teşekkür ederim bir iki saat içerisinde deneyeceğim.
Tamamdır hocam. Duruma göre yazarsınız.
Hocam, bir de eski minidump dosyalarını silin.
Aynen öyle. Bunu deneyin.Hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama bu Ryzen 3 2200G sürücüsü mü?
Aynen öyle. Bunu deneyin.
Evet hocam. Biliyorum. Zararı falan olmaz. Endişelenmeyin. Kurup deneyin. Eski Minidump dosyalarını da silin.Ama benim ekran kartım var RX 570 Ryzen 3 2200G GPU sürücüsü kurmam mantıklı mı? Yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum.
Evet hocam. Biliyorum. Zararı falan olmaz. Endişelenmeyin. Kurup deneyin. Eski minidump dosyalarını da silin.
2200G olarak gözüküyor. Zaten GE olan da aynısı.Hala aynı hatalar var. İnat etti diyebilirim. Tekrar DDU ile kaldırın ve 2200G için olan sürücüyü kurup deneyin. İki GPU var ve ikisi de AMD. Bakıldığında aynı sürücüler gözüküyor. 21.6.1 olan WHQL sürücüyü yükleyip deneyin.
DISM aracı ile denetim de yapın.AMD Ryzen™ 3 2200G Drivers & Support | AMD
www.amd.com
Rehber: DISM aracı nedir ve nasıl kullanılır?
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...www.technopat.net
2200G olarak gözüküyor. Zaten GE olan da aynısı.
AMD Ryzen™ 3 2200G Drivers & Support | AMD
www.amd.com
Hocam dediğiniz gibi yaptım şimdilik mavi ekran almadım. Birazdan bir iki oyuna girip deneyeceğim.2200G olarak gözüküyor. Zaten GE olan da aynısı.
AMD Ryzen™ 3 2200G Drivers & Support | AMD
www.amd.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.