R3 2200G sisteme R5 3600X yükseltmesi

Hayırdır sorunun varsa görüşebiliriz sorabilirsin. Senin söylediklerini dikkate alsın dimi. Gayet doğru bilgilendirme yapıyorum. Lütfen konudan çıkarmısın? Gayet seviyeli bir forum burası.
sekerr isimli kullanıcının dediklerini dikkate alma. Ben böyle yanlış bilgilendirme ne duydum ne gördüm.
Tartışmayın burası forum, saygı kuralları içinde bir sohbet dönmeli. Ne birimiz digerimize gereksiz demeli ne de diğeri ona meydan okumalı. Dikkat edelim

@BayJax

Yok Vatan Bilgisayar isimli mağazaya montaj yaptırcakmış yok stok soğutucu çok ısınıyormuş. Ayrıca adamın bütçesinin o kadar olduğu ne malum? O Xigmatek soğutucudan dandik Dark soğutucular bile kaliteli. Adam X ibareli işlemciyi alıp sonradan alacağım soğutucu demiş daha mantıklı. Bütçesini söylesin öyle tavsiye verelim.

@sekerr
Hayırdır diyip seviyeli bir forum demesi trajikomik. Forum babanın forumu değil ben niye çıkıyorum konudan? İşlemciyi Vatan Bilgisayar isimli yerden alacakmışız ee donumuzu da indirelim mi? Kaliteli sıvı soğutmalar 1000 TL'den başlamıyor haberin olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı