R3 2200G ve GTX 1050 Ti Sistem Nasıldır?

SkyDusk

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, bir sistem topladım:
  • Ekran Kartı: GTX 1050 Ti Asus Rog Strix
  • Anakart: MSI A-320 Gaming Pro
  • RAM: 8GB 2133MHz
  • İşlemci: AMD Ryzen 3 2200g 3.5GHz
  • SSD: Hi-Level 128GB
  • HDD: 1TB
  • İS: Windows 10 Pro
Bu sistemle günümüz oyunlarını Ultraya alıp gölgeleri bir miktar kıssam 1080p'de 60 FPS alabilir miyim? İnternette videolara bakıyorum fakat kayıt programı, mod, virüs gibi şeyler yüzünden tam emin olamıyorum sonuçtan. Kendisi benzer bir sistemle deneyimlemiş arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Günümüz AAA oyunlarını dediğiniz ayarlarda 60 FPS sabit oynayamazsınız. Bunun için GTX 1060 bile her zaman yeterli gelmeyebiliyor. Yüksek ayarlarda olabilir ama. Ufak tefek ayarlamalar ile her oyunu 60 FPS'te oynayabilirsiniz.

O gaming anakart sana çok fayda sağlamaz. OC destekli değil çünkü. Arkadaşların dediği gibi B350 anakart ile OC yapıp çok daha iyi performans sağlayabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.

Bu işlemcilerin pcı express desteği 16dan 8 e düşüyormuş.ben de m2 ssd var. o da pcı expresi yolunu kullanıyor.Bir de gtx 1050 var o da kullanıyor haliyle.Bir de bu işlemciyi alsam durum ne olacak?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı