R3 2200G ve RX 570 CS:GO ve PUBG Düşük FPS

Rooftrellen

Kilopat
Daha fazla  
Yeni bilgisayar aldım. Özellikleri:

Ryzen 3 2200G
RX570 4 GB
8 GB RAM 3000 MHz
ASUS Prime A320-F

Bu sistemde CS:GO'da 1024:768 düşük ayarlarda FPS'ler 120'ye kadar düşüyor.
PUBG'de 1366.768 düşük ayarlarda 40-50'e kadar düşüyor. Bu FPS'ler normal mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem işlemcinizin grafik işlemcisini kullanıyor olabilir. MSI afterburner'dan hangi ekran kartını kullandığını kontrol edin.
Kontrol ettim Radeon RX 570 Series yazıyor, sanırım işlemci kaynaklı sıkıntım.
Hocam galiba darboğaz oluyor. Bunu engellemek için çözünürlüğü ve oyun ayarlarını yükseltin. Ya da yeni işlemci alın.
Tek kanal RAM bu kadar sıkıntı yapmaz değilmi, yani sorun yüksek olarak işlemciden kaynaklı.

Kontrol ettim Radeon RX 570 Series yazıyor, sanırım işlemci kaynaklı sıkıntım.

Tek kanal RAM bu kadar sıkıntı yapmaz değilmi, yani sorun yüksek olarak işlemciden kaynaklı.
Tek kanal RAM bir sıkıntı yapmaz. Eğer anakartınız ve soğutucunuz el verirse overclock yapmayı deneyin. O zaman işlemciden kaynaklı sorun kalmaz.

merhaba işlemciniz ekran kartınıza göre kötü çözünürlüğü arttırarak işlemciden yükü kaldırabilirsiniz oyunlarda darboğaz oluyor

merhaba işlemciniz ekran kartınıza göre kötü çözünürlüğü arttırarak işlemciden yükü kaldırabilirsiniz oyunlarda darboğaz oluyor
Merhaba en fazla çözünürlük 1366:768 oluyor onda da, fps gene 120lere düşüyor pubg de ise zaten 1366.768 oynuyorum en düşük ayarlarda 30-40 düşüyor.
Sorun gerçekten dar boğaz mı kesin söylebilecek var mı buraya csgo ve pubg videosu atmaya çalıştım fakat ancak böyle yükleyebildim,
WhatsApp Video 2020-04-26 at 20.13.17.mp4 - 6.5 MB
WhatsApp Video 2020-04-26 at 20.13.18.mp4 - 3.5 MB
gerçekten sorunu çözemedim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı