Fakat sistemdeki güç kaynağım ekran kartını aldıktan sonra yeterli gelecek mi bilmiyorum. Danışmak istedim yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum
Birde ekran kartı ile işlemcinin oyun testlerine baktım herhangi bir darboğaz yok gibi gördüm ama emin değilim bu konudada yardımcı olur musunuz
BF serisinde darboğaz kaçınılmaz ama FPS Drop yaşatacak kadar değil, yeterlidir ama marka kötü, ve sanırın +80 yok 430W falan verir desek, büyük ihtimalle yetmez. Dark Sentinel 600W 3x Kırmızı LED Fan, USB3.0, Full Akrilik Fiyatı bunu öneririm. SSD şart ve anakartı 4 slotlu almanız da fayda var.
Yeterli gelicektir. RX 570'li sistemimde 400W PSU var ve sorunsuz kullanmaktayım. Elinizdeki PSU yeterli gelecektir fakat, 500W olmasına rağmen Powerboost güvenilir bir marka kesinlikle değil. En azindan 12W kanalından verdiği güç sisteminize yeterli. Bütçem yok bununla idare etmek zorundayım derseniz tabiki kullanın. İlk fırsatta o PSU'dan kurtulmanın yoluna bakmanızı tavsiye ederim.
Ryzen 2200G ve RX 570 ile fiyatlarını baz aldığımızda güzel bir ikili. Darboğaz yapmaz. Şimdi 300 TL verip şunu al veya 200 TL verip şunu ekle dersek konu yılan hikayesine döner. O yüzden işlemciniz ve ekran kartınız birbirini besleyebilecektir ve sizi üzmeyecektir.