R3 2200G Vento kasada ısınır mı?

kasayı ileride belki alırım.psu dahil kasalar 800-900 den başlıyor bende o parayı kasaya vermek istemedim açıkçası
r3 2200g+2x8 3200mhzram+b450m s2h v2+240 gb ssd=kasasız 2500 tl ye geliyor bana gayet iyi gibi geldi sizce iyimi

kasayı ileride belki alırım.psu dahil kasalar 800-900 den başlıyor bende o parayı kasaya vermek istemedim açıkçası
Mantıklı sonuçta işini görüyor. Beklemediğim oyunları bile oynattı bana APU sistem gerçekten başarılı. AMD bu konuda, İntel'i solladı. Rahatsız olmazsan yan kapağını açarsan daha iyi olur.

r5 3400 g dusunuyordum ama arada 600-700 tl fiyat farkı var
Mantıklı sonuçta işini görüyor. Beklemediğim oyunları bile oynattı bana APU sistem gerçekten başarılı. AMD bu konuda, İntel'i solladı. Rahatsız olmazsan yan kapağını açarsan daha iyi olur.
açarım açmasına da bişel dokulur felan diye korkuyorum
oynayacağım oyunlar zaten çok ust duzey değil.pubg lite-gta5 felan

r5 3400 g dusunuyordum ama arada 600-700 tl fiyat farkı var

açarım açmasına da bişel dokulur felan diye korkuyorum

oynayacağım oyunlar zaten çok ust duzey değil.pubg lite-gta5 felan
Anladım. Sen bilirsin sıkıntı olmaz. Ram olarak çift slotta 2x4 yada 2x8 gibi kullanıyorsun değil mi ? Tek slotta kullanırsan yarı yarıya fark eder fps haberin olsun.

biliyorum 2x8 3200 mhz ram kullanıcam
birde bir video izlemiştim apularda bios guncellemesi yapılıyormuş galiba bazı anakartlarda çalışmıyormuş doğrumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…