R3 2200G Vento kasada ısınır mı?

Yan paneli kapatırsan arkadaşımın da dediği gibi ısınma oranı artar. Sana bağlı sıkıntı olmaz.
350 watt APU için yeterlidir. 2200g 65W çekiyor zaten. Diğerleri o kadar sıkıntı çıkarmaz.

Not: Aynı sistem elimde mevcut. Mesh kasa var. 3200mhz 8x2 16gb ram 120 gb m2 SSD 4x 120MM Fanla birlikte 40-45'C'yi zor buluyor. İmkanın olursa Mesh kasa almanı tavsiye ederim.
kasayı ileride belki alırım.psu dahil kasalar 800-900 den başlıyor bende o parayı kasaya vermek istemedim açıkçası
r3 2200g+2x8 3200mhzram+b450m s2h v2+240 gb ssd=kasasız 2500 tl ye geliyor bana gayet iyi gibi geldi sizce iyimi

r5 3400 g dusunuyordum ama arada 600-700 tl fiyat farkı var
Mantıklı sonuçta işini görüyor. Beklemediğim oyunları bile oynattı bana APU sistem gerçekten başarılı. AMD bu konuda, İntel'i solladı. Rahatsız olmazsan yan kapağını açarsan daha iyi olur.
açarım açmasına da bişel dokulur felan diye korkuyorum
Mantıklı sonuçta işini görüyor. Beklemediğim oyunları bile oynattı bana APU sistem gerçekten başarılı. AMD bu konuda, İntel'i solladı. Rahatsız olmazsan yan kapağını açarsan daha iyi olur.
oynayacağım oyunlar zaten çok ust duzey değil.pubg lite-gta5 felan

r5 3400 g dusunuyordum ama arada 600-700 tl fiyat farkı var

açarım açmasına da bişel dokulur felan diye korkuyorum

oynayacağım oyunlar zaten çok ust duzey değil.pubg lite-gta5 felan
Anladım. Sen bilirsin sıkıntı olmaz. Ram olarak çift slotta 2x4 yada 2x8 gibi kullanıyorsun değil mi ? Tek slotta kullanırsan yarı yarıya fark eder fps haberin olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı