R3 2200G vs GT920M sistem

Batuyed

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7-4770 3.4ghz, Rx 480 4GB, 16GB Ram 1600mhz, 450W Psu.
Meslek
Öğrenci
Merhaba ben yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum şu anki bilgisayar: GT920M, 8 GB RAM, i5 5500u işlemci 4çekirdek Valorant'ta 70-130 FPS veriyor, almayı düşündüğüm bilgisayar: Ryzen 3 2200G, 8 GB DDR4 3000MHz, B450M ASUS anakart, SSD ve HDD var, 550W sayaçlı PSU, Cooler Master kasa.
Ben şu anki kullandığım bilgisayar geçici o yüzden alacağım sistem Valorant ve GTAV tarzı FPS oyunlarında nasıl performans verir? Aynı mı yoksa yüksek mi bu sistem alınır mı?

Almayı düşündüğünüz bilgisayara aynı hızda bir 8 GB RAM daha takarsanız rekabetçi oyunlarda akar. Hem yükseltme seçeneği hem güncellik sunar.

Almayı düşündüğünüz bilgisayara aynı hızda bir 8 GB RAM daha takarsanız rekabetçi oyunlarda akar. Hem yükseltme seçeneği hem güncellik sunar.

Tek sorunu şeymiş 2 slot var toplamda 1slot çalışmıyor diğer slotta 8 GB var slot tamiri felsn oluyor mu bir bilgim yok açıkçası.

920M, Vega 8 ile yarisamaz.
Ayni sekilde i5-5500u da Ryzen 3 2200G ile yarisamaz.

Ryzen 3 2200G cok cok daha iyidir,

Yani şu anki bilgisayardan daha çok performans alırım değil mi? Valorant da.

Tek sorunu şeymiş 2 slot var toplamda 1slot çalışmıyor diğer slotta 8 GB var slot tamiri felsn oluyor mu bir bilgim yok açıkçası.

İyi olmaz o zaman hocam. APU sistemlerde çift kanal performansı çok önemli. İkinci el tek tek toplayabilirsiniz. Bütçeniz ne kadar?

Bir de kasanın ön kapağındaki tırnaklardan biri kırık mış başka sorunu yokmuş 2 adet de kaliteli Artics fan varmış kasanın üstünde alınır mı sizce? Fiyatı 3500₺

İyi olmaz o zaman hocam. APU sistemlerde çift kanal performansı çok önemli. İkinci el tek tek toplayabilirsiniz. Bütçeniz ne kadar?

3000₺ bütçem daha hiç bilgisayar toplamadım ve nasıl toplanır bilmiyorum.

Bir de kasanın ön kapağındaki tırnaklardan biri kırık mış başka sorunu yokmuş 2 adet de kaliteli Artics fan varmış kasanın üstünde alınır mı sizce? Fiyatı 3500₺

3000₺ bütçem daha hiç bilgisayar toplamadım ve nasıl toplanır bilmiyorum.

Monitör dahil mi?

APU sistemde monitörde var benim elimde monitör yok şu an.

3000₺ ve monitör de almam gerek 2200G sistemde monitörde var.

Alırsanız anakartı değiştirmek gerekecek, bütçeniz fazla olmadığı için en fazla A320 çipsetli anakart kullanırsınız. Daha düşük bir model ve Overclock vb. ayarlar olmayacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı