Bloodbr1 Decapat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 34 6 Haziran 2019 #1 İşlemcim R3 2300g, RAM 8 GB 2400MHz, ekran kartı RX 570 4 GB. Arkadaşlar GTA 5'de high ayarlarda 50 FPS'de oynuyorum, normal midir? Aynı sisteme sahip kişiler ayar yardımında bulunursa sevinirim.
İşlemcim R3 2300g, RAM 8 GB 2400MHz, ekran kartı RX 570 4 GB. Arkadaşlar GTA 5'de high ayarlarda 50 FPS'de oynuyorum, normal midir? Aynı sisteme sahip kişiler ayar yardımında bulunursa sevinirim.
ymnN Kilopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 882 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2019 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu incelemeye göre gayet normal. Senden farkı 2666 MHZ dual channel RAM kullanmış sadece. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu incelemeye göre gayet normal. Senden farkı 2666 MHZ dual channel RAM kullanmış sadece.
Taha Emircan Akbaş Megapat Katılım 5 Kasım 2015 Mesajlar 349 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2019 #3 TAA ve MSAA'ya bağlı ve biraz yüksek ise normaldir. Kuzenim kullanıyor aynı değerleri alıyor. Artı 0 Eksi
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.664 Makaleler 21 Çözümler 97 6 Haziran 2019 #4 Geceleri FPS 30-40'a düşüyorsa bu oyunda normaldir. Artı 0 Eksi
KS KS Bloodbr1 Decapat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 34 6 Haziran 2019 #5 Peki Rahat oynamanın bir yolu yok mu ? yani ayarları düşürüyorum FPS düşüyor. Artı 0 Eksi
M Mehmet Halis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Aralık 2017 Mesajlar 1.038 Çözümler 4 6 Haziran 2019 #6 Ayar kısarsanız büyük ihtimalle 6p fps üstüne de çıkarsanız. High ayarlar yerine Medium ayarlarda oynayın bir şey kaybedeceğinizi sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Ayar kısarsanız büyük ihtimalle 6p fps üstüne de çıkarsanız. High ayarlar yerine Medium ayarlarda oynayın bir şey kaybedeceğinizi sanmıyorum.
KS KS Bloodbr1 Decapat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 34 6 Haziran 2019 #7 Mehmet Halis dedi: Ayar kısarsanız büyük ihtimalle 6p fps üstüne de çıkarsanız. High ayarlar yerine Medium ayarlarda oynayın bir şey kaybedeceğinizi sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim Saolun Teşekkürler Artı 0 Eksi
Mehmet Halis dedi: Ayar kısarsanız büyük ihtimalle 6p fps üstüne de çıkarsanız. High ayarlar yerine Medium ayarlarda oynayın bir şey kaybedeceğinizi sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim Saolun Teşekkürler
A ahmetongl Decapat Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 403 Çözümler 4 6 Haziran 2019 #8 GPU ve CPU kullanımları nedir oyun içinde ? Artı 0 Eksi
KS KS Bloodbr1 Decapat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 34 6 Haziran 2019 #9 Mehmet Halis dedi: Ayar kısarsanız büyük ihtimalle 6p fps üstüne de çıkarsanız. High ayarlar yerine Medium ayarlarda oynayın bir şey kaybedeceğinizi sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi Ayarları Düşürdüm Ancak Benchmark FPS sonuçları ile Uyuşmuyor Oyun Oynarkenki Sonuçlar. Benchmark'da Ortalama 75 70 FPS idi. Oyun Oynarken İse 40 50 hatta 35 FPS Gördüm Genellikle. Artı 0 Eksi
Mehmet Halis dedi: Ayar kısarsanız büyük ihtimalle 6p fps üstüne de çıkarsanız. High ayarlar yerine Medium ayarlarda oynayın bir şey kaybedeceğinizi sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi Ayarları Düşürdüm Ancak Benchmark FPS sonuçları ile Uyuşmuyor Oyun Oynarkenki Sonuçlar. Benchmark'da Ortalama 75 70 FPS idi. Oyun Oynarken İse 40 50 hatta 35 FPS Gördüm Genellikle.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.664 Makaleler 21 Çözümler 97 7 Haziran 2019 #10 Eğer oyunda saat 19:00'dan sonra FPS düşüşü olup bu saatten önce yani gündüz saatleri FPS normal oluyorsa aramıza hoş geldin. AMD İşlemcilerde GTA V Geceleri Düşük FPS Sorunsalı | DonanımHaber Forum AMD Community Konu : Social Club Konu : Reddit: Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi GTA V'te özellikle geceleri FPS grafik ayarı fark forum.donanimhaber.com Artı 0 Eksi
Eğer oyunda saat 19:00'dan sonra FPS düşüşü olup bu saatten önce yani gündüz saatleri FPS normal oluyorsa aramıza hoş geldin. AMD İşlemcilerde GTA V Geceleri Düşük FPS Sorunsalı | DonanımHaber Forum AMD Community Konu : Social Club Konu : Reddit: Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi GTA V'te özellikle geceleri FPS grafik ayarı fark forum.donanimhaber.com