Evet gece idi oynarken. Peki bu hep böylemiydi, düzelebilir mi yeni bir güncelleme ile?Eğer oyunda saat 19:00'dan sonra FPS düşüşü olup bu saatten önce yani gündüz saatleri FPS normal oluyorsa aramıza hoş geldin.
![]()
AMD İşlemcilerde GTA V Geceleri Düşük FPS Sorunsalı | DonanımHaber Forum
AMD Community Konu : Social Club Konu : Reddit: Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi GTA V'te özellikle geceleri FPS grafik ayarı farkforum.donanimhaber.com
Bu Arada Son Gelen Güncelleme İle Sorunum Çözüldü veya Ben Öyle Hissediyorum. Ayarları Ultra'ya Çektiğimde Gece Gündüz Fark Etmeksizin Akıcı Oynuyorum. FPS Değerlerine Bakmaya Korkuyorum Belki Kendimi Kandırıyorum dur Diye Ama Cidden FPS Artışı var.Bu sorunun çözümü yok. Akla gelen her şeyi denedik. Rockstar'ın sorunu umursaması gerekiyor önce ama ne yazık ki 1 yıldan uzun zamandır sorunu umursayan yok.
GTA 5 oynayacaklar AMD işlemci almasın.
19.6.1 an itibariyle 19.6.2 şimdi ona güncelleyeceğim19.5.2 mi güncelleme?
2200g hata yapmışım.R3 2300g diye bir işlemciyi ilk defa görüyorum.
Evet Benim Gözüme Öyle Geliyormuş. Kusura BakmayınFPS'yi söyle tam, ben 19.5.2 de hala sorun yaşıyorum.
Darboğaz Olsa Ki %3'lük bir darboğaz oluyor. Geceleri Herkes'de Oluyor İzlediğim Ünlü Bir Yayıncıda'da Gördüm Geceleri FPS Şehir Tarafına Veya Işıklı Bir Yere Bakınca 40 50 'ye Düşüyor Ancak İçine Girince Şehrin 60 70'lere çıkıyorMSI Afterburner ile oyun içi değerleri atabilir misin? Aynı işlemciyi RX 560 ile kullanıyorum ve arada işlemci kullanımı %90 civarı oluyordu darboğaz olabilir diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.