R3 2300X RX 570 sistem toplama

Ragnarsson

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, ben internette biraz araştırma yaptım ve bütçeme uygun bir şekilde PC topladım. Sizlerin de görüşlerini almak istediğim noktalar var. Ben bu bilgisayarda FIFA, PUBG vs son zamanlarda çıkan oyunları rahatça oynayabilir miyim? Bir de 8 GB RAM yeterli olur mu? Daha sonra takviye yapmayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel oyunları high-ultra 1080p oynarsın fakat o anakartı değiştirmeni öneririm. B450 chipsetli anakart uzun vadede geliştirme yapmana da olanak sağlar. RX 570 için nitro+ versiyonunu alırsan daha iyi ayrıca. Güç kaynağını da 550-600W arasında seçersen geleceğe yatırım olur. Güç kaynağı ve ekran kartı bütçen yeterli değilse şimdilik idare eder ama anakartı kesinlikle değiştir bence.

Yorumun için teşekkürler dostum. Bu sisteme uygun ve bütçemi aşmayacak bir anakart önerin var mı?
Bütçeniz nedir?
Bütçem maalesef 3000 dostum.
8 GB RAM PUBG için yetersiz. SDD'yi değiştirin.
Maalesef fazla bi oynama yapma şansım yok. Eğer uygun bir SSD söylerseniz düşünebilirim. Ultra özelliklerde oynamak gibi takıntılarım yok. Orta ya da yüksek çözünürlükte oynatır diyorsanız sorun yok. 3-5 ay sonra takviye yapacağım zaten.

aynı işlemciyi kullanıyorum güzel işlemci ancak uzun vadede yetersiz kalabilir 3 4 sene sonra.işlemcini yükseltmeni en azından ryzen 5 1600 ve ram'ini 18 gb yapmanı tavsiye ederim. günümüz bazı oyunlarda 8 gb artık yetersiz kalabiliyor.

3-4 sene sonra yenileriz dostum orası sıkıntı değil. Önemli olan o zamana kadar bana sıkıntı çıkartmaması

Dostum önerin için teşekkür ederim fakat yanlış toplamadıysam senin paylaştığın sistem bütçemi aştı
AirJET sizin için sistem hazırlamış. Fazlasıyla yeterli gelecektir. Ve upgrade imkanı da olan bir Anakart mevcut. Değerlendirin derim.
Dikkate aldım ve toplama sihirbazından sistemi topladım ve biraz bütçemi aştı. Tabii yanlış toplamadıysam. Toplam ne kadar tutar sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…