R3 2300X ve RX 570 Sistem Yükseltme

Ekran kartı: Sapphire RX6600 Pulse 8GB
Anakart: MSI B450M Bazooka V2
İşlemci: Amd Ryzen 5 5600X
Soğutucu: Thermaltake UX200 120mm
Ram: 1x8 Gb Corsair Vengeance
Monitör: Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 165Hz (

Bu parçaları alarak güncelleme yapacağım, ikinci el ve 0 olarak yapacağım satın alımları.

Bir de SSD alacağım, şu an kullanmakta olduğum Adata SU650 SSD'den memnun değilim, 2. SSD olarak kullanmayı düşünüyorum.

Almak istediğim SSD Samsun 980 Pro 500GB modeli. Monitörle(3300TL) beraber toplam 15.000TL civarı tutuyor. Bu bütçeye daha iyi bir güncelleme yapılabilir mi ?

@messinicocugu

980 Pro 500GB yerine buna bak:
Monitör olarak buna bak:
Soğutucu olarak da buna bak:
Bir de B450M Bazooka v2'yi kaç TL'ye alacaksın?

700TL ye alacağım. Daha uyguna başka bir model bulunabilir mi? Bu benim özellikler ve marka bakımından aklıma yattığı için seçmiş olduğum bir parça.

Göstermiş olduğunuz parçaları diğerleriyle değiştireceğim. F/P olarak daha makul geldi, teşekkürler.

700TL'ye iyi hocam daha iyisi bulunamaz o fiyata.

Uygun hocam bu sistem.
Bir şey daha sormak istiyorum aklımı kurcalayan bir konu. Ana kartı değiştirmeyip işlemciyi Ryzen 7 2700X yapsam şimdilik daha iyi olmaz mı?

Ryzen 3 serisinden 7 serisine geçecek olmak gözle görülür fark edilir bir performans artışı sağlar, bu sayede hem anakarta ücret ödememiş, hem de işlemci uyguna gelmiş olur.

Olabilir hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…