A akrepveben Megapat Katılım 11 Mayıs 2017 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #1 İyi Sosyal'ler, Köşelerden çıkarken adamla karşılastığımda ekranda 2-3 ms kopma oluyor tabıı ki ben çoktan kafama mermiyi yemiş oluyorum. Bu kopmayı bir türlü çözemedim nedeni nedir acaba? İşlemci: AMD 3100. GPU: MSI 1660 XS Ventus Monitör: 75 Hz 1 ms HDD: M.2 SSD.
İyi Sosyal'ler, Köşelerden çıkarken adamla karşılastığımda ekranda 2-3 ms kopma oluyor tabıı ki ben çoktan kafama mermiyi yemiş oluyorum. Bu kopmayı bir türlü çözemedim nedeni nedir acaba? İşlemci: AMD 3100. GPU: MSI 1660 XS Ventus Monitör: 75 Hz 1 ms HDD: M.2 SSD.
Artyom Alekseyevich Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.600 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #2 Görüntü kopması dediğiniz nedir? Yırtılma mı? Drop mu? Artı 0 Eksi
Robius Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 579 Çözümler 1 7 Nisan 2022 #3 GPU ya da CPU fazla ısınıyor olabilir, SSD sıkıntılı olabilir, driverlarda sorun olabilir, PSU'da sorun olabilir. Artı 0 Eksi
GPU ya da CPU fazla ısınıyor olabilir, SSD sıkıntılı olabilir, driverlarda sorun olabilir, PSU'da sorun olabilir.
KS KS A akrepveben Megapat Katılım 11 Mayıs 2017 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #4 Artyom Alekseyevich dedi: Görüntü kopması dediğiniz nedir? Yırtılma mı? Drop mu? Genişletmek için tıkla... Yırtılma oldğunu sanmıyorum, drop desem loss bölumunde bir şey yazmıyor. FPS'im 250 + genelde. Bu olay sadece short lower gibi yerlerde oluyor. Artı 0 Eksi
Artyom Alekseyevich dedi: Görüntü kopması dediğiniz nedir? Yırtılma mı? Drop mu? Genişletmek için tıkla... Yırtılma oldğunu sanmıyorum, drop desem loss bölumunde bir şey yazmıyor. FPS'im 250 + genelde. Bu olay sadece short lower gibi yerlerde oluyor.
simplified.erdem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Aralık 2018 Mesajlar 1.236 Makaleler 6 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #5 akrepveben dedi: Yırtılma oldğunu sanmıyorum, drop desem loss bölumunde bir şey yazmıyor. FPS'im 250 + genelde. Bu olay sadece short lower gibi yerlerde oluyor. Genişletmek için tıkla... Ekran siyah olup tekrar mı düzeliyor? Artı 0 Eksi
akrepveben dedi: Yırtılma oldğunu sanmıyorum, drop desem loss bölumunde bir şey yazmıyor. FPS'im 250 + genelde. Bu olay sadece short lower gibi yerlerde oluyor. Genişletmek için tıkla... Ekran siyah olup tekrar mı düzeliyor?
KS KS A akrepveben Megapat Katılım 11 Mayıs 2017 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #6 Adamla karşılaştığımda genelde ölmuş oluyorum, o anda sanki adam beni daha önce görmüş gibi bir his oluşuyor. Çevrim dışı yaparak biraz düzelme oldu ama yine de devam ediyor. Artı 0 Eksi
Adamla karşılaştığımda genelde ölmuş oluyorum, o anda sanki adam beni daha önce görmüş gibi bir his oluşuyor. Çevrim dışı yaparak biraz düzelme oldu ama yine de devam ediyor.