R3 3100 + 1660 Super değerlerim normal mi?

nymberg

Centipat
  • AMD Ryzen 3 3100.
  • Gigabyte GeForce GTX 1660 Super OC 6 GB GDDR6 192 Bit ekran kartı.
  • 2 X Adata XPG 8 GB (16 GB) RAM Gammix D10 kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single kit.
  • Gigabyte B450M S2H 3200MHz(OC) DDR4 soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX anakart.
  • Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200RPM 3.5" SATA 3.0 harddisk.
  • Adata 240GB SU630 3D NAND SATA3 2.5 SSD (520 MB okuma / 450 MB yazma)
Arkadaşlar sistemim bu şekilde. COD War Zone her şey en yüksek ayarlarda ve Harici HDD üzerinden oynuyorum herhangi bir drop söz konusu değil. Fakat Fortnite'ı en yüksek ayarlarda Harici HDD üzerinden oynadığımda drop oluyor oyunda. Ekran kartım maksimum 83 dereceyi görüyor. Bu sisteme göre aşağıda paylaştığım değerler normal mi?

Dosya Ekleri

• Call of Duty Modern Warfare 2019 Screenshot 2020.09.02 - 19.08.14.66.png
    874,9 KB · Görüntüleme: 175
Kasamın modeli Power Boost VK-1631 yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyordum. Corsair Spec Delta alacaktım fakat henüz fırsat bulamadım.

Ekran kartı sıcaklığı biraz fazla temizlik ve kasa hava akışını kontrol etmeni tavsiye ederim. Uzun vadede fanlarını ve ekran kartını fazla yoracak başına iş açabilir.
Kasamı daha henüz temizledim hiçbir toz yok yan kapağı açık tutmamın faydası olur mu?

Kasamın modeli Power Boost VK-1631 yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyordum. Corsair Spec Delta alacaktım fakat henüz fırsat bulamadım.
Hocam kasanızın hava akışı pek iyi gözükmüyor. Ön panelde hava alacak minicik bir yeri var.

Isınma sorunun kaynağı belki kasa olabilir. İmkan varsa ön paneli full mesh bir kasa seçin.

Hocam kasanızın hava akışı pek iyi gözükmüyor. Ön panelde hava alacak minicik bir yeri var.

Isınma sorunun kaynağı belki kasa olabilir. İmkan varsa ön paneli full mesh bir kasa seçin.
Anladım. Corsair Carbide Spec Delta almayı düşünüyorum önerir misiniz?
Düzgün bir kasayla 10 dereceye kadar düşüş yaşarsınız. Şu an kullandığınız kasa berbat ötesi.
Corsair Carbide Spec Delta almayı düşünüyorum önerir misiniz?
GPU, gereğinden çok fazla ısınıyor. Normalde GTX 1660 Super'in oyunlarda 70- 75 dereceyi geçmemesi lazım. Yanlış hatırlamıyorsam GPU modeliniz ısınma sorunlu.
GPU Modelim ısınma sorunlu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…