CSM kapattım ve sonrasında bilgisayar açılmıyor monitöre ekran yansımıyor. Bunu nasıl çözerim ekran kartımda UEFI var mı bilmiyorum. GTX 1650 Super ekran kartı, yardım eder misiniz?
Hocam BIOS pilini çıkartıp 5 dakika bekledim ve geri taktım ama bir etkisi olmadı eskisi gibi anakart üzerindeki ekran kartı ve işlemci fanları vs çalışıyor ama bilgisayara veya direkt olarak anakarta takılan monitör mouse ve klavye çalışmıyor.
Hocam BIOS pilini çıkartıp 5 dakika bekledim ve geri taktım ama bir etkisi olmadı eskisi gibi anakart üzerindeki ekran kartı ve işlemci fanları vs. çalışıyor ama bilgisayara veya direkt olarak anakarta takılan monitör mouse ve klavye çalışmıyor.
Zamanında bunun benzeri bir sorunu B450M S2H ile yaşayan bir arkadaşım vardı. Kabloları çıkarıp taktıktan sonra sistemi açılmıştı. Kabloları kontrol eder misin? Gerekirse kabloları çıkarıp takmayı da deneyebilirsin.
Zamanında bunun benzeri bir sorunu B450M S2H ile yaşayan bir arkadaşım vardı. Kabloları çıkarıp taktıktan sonra sistemi açılmıştı. Kabloları kontrol eder misin? Gerekirse kabloları çıkarıp takmayı da deneyebilirsin.