R3 3100 GTX 1650 Super sisteme görüntü gelmiyor

Gurkanp

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 2x8
Ekran kartı
1650 Super OC
Anakart
B450MH
İşlemci
R3 3100
Merhaba. Bilgisayarıma açma tuşu ile güç geliyor fakat ekran yok ve açtığım tuşa basılı tuttuğumda kapanmıyor da.
Daha önce de yaşadım fişleri çıkarıp yeniden başlatma tuşunu 10 kez basıp düzeltmiştim.
Olan fareye olmuştu daha güç gelmiyordu şimdi aynısı oldu fakat düzelmiyor.
RAM'leri tekli denedim aynı BIOS'u CMOS jumper ile sıfırladım aynı. Ekran hâlâ yok klavyeye güç geliyor ışıkları var fakat ne yapmalıyım bilemedim.

Bana anakart veya PSU kaynaklı gibi geldi hocam.
Bu anakartı kullanan başkası da yaşamış aynısını ama benimki baya uzun süre çalıştı psu da statik elektrik falan mı var bilemedim nasıl anlicam çözücem onuda bilmiyorum işte

Deneyerek pek bir çaresi yok. Götüreceksiniz bilgisayarı bir bilgisayarcıya veya varsa başka arkadaşınızda düzgün PC varsa ona PSU ve anakartı deneteceksiniz.

Deneyerek pek bir çaresi yok. Götüreceksiniz bilgisayarı bir bilgisayarcıya veya varsa başka arkadaşınızda düzgün PC varsa ona PSU ve anakartı deneteceksiniz.
Teknik servis vs. Lazım mahalle pc tamircisine güven olmaz :d kendi başına yapabileceğim bir şey aradımda galiba yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…