Güçlü olup olmaması giriş seviyesi bir CPU’dan ne beklediğine göre değişir. Güçlü değil ama giriş seviyesi sistemlerde kullanılır.
Ne için güçlü mü? 4K oyunculuk için değil. 720P için güçlü.
Kıyaslama yapabilmek için başka verilerde olmalı... Neye göre güçlü mü? Ryzen 5 5600x ile kıyaslarsan oyunlarda vs. elbette daha düşük performans alırsın...
Genel anlamda iyi işler çıkarır mı manasında demiştim, kusura bakmayın detaylandırmamışım.Arkadaş muhtemelen alınabilir mi anlamında sormuş muhtemelen.
Şuanda kullandığım işlemci, artık yeterli gelmiyor gibi. Sistemi tamamen intel'e çevirmek gibi bir düşüncem var fakat RX 580'i eski nesil intel işlemciler besler mi bilmiyorum.Gayet güzel bir işlemci hocam orta seviye.
O yüzden almıştım zamanında, fakat dış kasayı değiştirmem gerekiyor. Berbat bir kasa ile idare ediyorum çok çok uzun süredir, içindeki parçaları değiştirip biraz para artınca dış kasayı almak istiyorum.@kaane Ryzen 3 3100 RX 580'i rahat besliyor.
Gerek yok, hâla güçlü bir işlemci.O yüzden almıştım zamanında, fakat dış kasayı değiştirmem gerekiyor. Berbat bir kasa ile idare ediyorum çok çok uzun süredir, içindeki parçaları değiştirip biraz para artınca dış kasayı almak istiyorum.
Bu konuyu açma sebebim, hala güçlü ise değiştirmekten vazgeçecektim.
Dış kasa için ve ekran kartım için farklı bir konu açacağım hocam. Teşekkür ediyorum yorumunuz için.Gerek yok, hâla güçlü bir işlemci.
720p için yeterli demek 1080p için yeterli değil demek değil? Örnek vermiş sadece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.