R3 3100 Hazır sistem seçimi

alp tuna

Decapat
Daha fazla  
1. sistem.

2. sistem.

1. sistem.
Her şey olduğu gibi kalıyor sadece SSD donkey in 120 GB olanı özelleştireceğim. Sistem gelince patriost bust 120 GB alacağım. Kasa Gamepower'ın, evet PSU kötü beni 4 5 ay idare etse iyi. Sonra FSP'nin alırım.

2. sistem.
Ryzen 3 3100 olarak değiştireceğim 1660 Super olacak SSD'yi panther 240 GB yapacağım ve kasayı Cougar gemini s yapacağım.

İlk sistemin artıları ekran kartı markası ASUS ve anakart daha iyi. Fiyatlarını da karşılaştırırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1. sistem.

2. sistem.

1. sistem.
Her şey olduğu gibi kalıyor sadece SSD donkey in 120 GB olanı özelleştireceğim. Sistem gelince patriost bust 120 GB alacağım. Kasa Gamepower'ın, evet PSU kötü beni 4 5 ay idare etse iyi. Sonra FSP'nin alırım.

2. sistem.
Ryzen 3 3100 olarak değiştireceğim 1660 Super olacak SSD'yi panther 240 GB yapacağım ve kasayı Cougar gemini s yapacağım.

İlk sistemin artıları ekran kartı markası ASUS ve anakart daha iyi. Fiyatlarını da karşılaştırırsanız sevinirim.

i3 10100F daha performanslı ikisi de alınmaz.

Arkadaşlar Intel mi AMD mi diye tartışmayalım. O 2 sistemden sizce hangisi daha iyi.
Bu sistemin SSD'si çöp, PSU'su çöp. Kasasını bilmiyorum.
Ben olsam bunu alırdım. Ama 1650 Super istemediğinizi belirtmişsiniz. Bilgili bir arkadaş mesaj atar mutlaka onu bekleyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı