R3 3100 Hazır sistem seçimi

Kasa Corsair olsun hocam o zaman, başkada bir sıkıntı görmedim ben SSD'yi değiştireceğiniz modelde gayet güzel hayırlı olsun. Ama 1650 Super'e okey derseniz arkadaşın attığı sistemde mantıklıdır.

1650 Super 4 GB ve tek fanlı ve 1660 Super'den düşük performans veriyor farklı olan şeyler işlemci RAM ramide yakın zamanda 16 yaparım zaten.

Kasa Corsair olsun hocam o zaman, başkada bir sıkıntı görmedim ben SSD'yi değiştireceğiniz modelde gayet güzel hayırlı olsun. Ama 1650 Super'e okey derseniz arkadaşın attığı sistemde mantıklıdır.

Orada belirtiğim gibi kasayı değiştiremem. PSU beni 5 ay idare eder mi?
1650 Super 4 GB ve tek fanlı ve 1660 Super'den düşük performans veriyor farklı olan şeyler işlemci RAM ramide yakın zamanda 16 yaparım zaten.

Bütçeyi aşıyor o zaman.

Bir de şey soravağım o kasaya FSP 600W güç kaynağı takabilir miyim?

Bütçeyi aşıyor o zaman.

Hocam garanti veremem teknoloji şans işidir. Şahsen ben Hiper 500W 2 ay kullanmıştım ama belki siz alırsınız 2 gün dayanmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı